Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Bilete de autocar

Vă oferim transport internațional de persoane prin linii regulate în toate destinațiile din Europa, prin intermediul traseelor de baza și a ramificaților aferente a principalilor operatori de curse, acestea cuprinzând o mare parte din destinațiile și localitățile cele mai importante.

Prețul biletelor este la cerere, în funcție de destinație și data de plecare, iar noi ne străduim să vă oferim cel mai bun preț posibil pentru destinația aleasă de dumneavoastră. Informațiile despre curse necesită o analiză la mai multe firme de transport, iar agenții noștri vor identifica cea mai bună variantă pentru nevoile dumneavoastră.

Transportul se efectuează de către firme omologate, cu microbuze moderne, dotate conform standardelor internaționale pentru a vă oferi cel mai bun confort și cea mai bună siguranță.

Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X