Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Asigurări de călătorie

La cerere, punem la dispoziția turiștilor asigurări de asistență medicală pentru călătorii în străinătate pentru acoperirea cheltuielilor medicale de urgență în străinătate (consultații, tratament și medicamente, spitalizare, operații, transport cu ambulanța, tratament dentar etc.) în caz de accident și / sau îmbolnăvire – conform condițiilor de asigurare!

Vă punem la dispoziție următoarele tipuri de asigurări medicale:
1. Asigurare medicală simplă
2. Asigurare medicală simplă + asigurare de bagaje
3. Asigurare medicală simplă + asigurare pentru sporturi recreaționale
4. Asigurare medicală simplă + asigurare pentru sporturi recreaționale + asigurare de bagaje
5. Asigurare storno, privind riscul de anulare a călătoriei din motive care țin de turist (evenimente neprevăzute: boală, accident, incendii etc.)

Informaţii utile despre asigurările de călătorie şi asigurările STORNO:

Asigurarea medicală privată pentru călătorii în străinătate nu poate fi înlocuită de Cardul European de Sănătate (CES).
Cardul European de Sănătate (CES) este valabil doar în Comunitatea Europeană şi Elveţia. El poate fi folosit doar dacă posesorul său se adresează unui furnizor de servicii medicale acoperit de sistemul de asigurări sociale, potrivit legii din statul gazdă.

Asigurarea medicală acoperă inclusiv cheltuielile medicale din sistemul privat şi poate fi valabilă în oricare stat al lumii. Asigurarea medicală poate fi încheiată în orice moment de la semnarea contractului turistic, până la data începerii călătoriei şi este valabilă pe perioada înscrisă în asigurare.

Asigurarea STORNO (a riscului de anulare a călătoriei) este facultativă, dar este recomandată de agenţiile de turism. Prin încheierea acesteia, beneficiarul îşi poate recupera suma achitată pentru serviciile turistice achitate agenţiei, în cazul în care este nevoit să anuleze călătoria şi motivele anulării se încadrează în cele prevăzute de asigurare.

Asigurarea STORNO se poate încheia numai odată cu semnarea contractului turistic şi este valabilă începând cu ora 24:00 a datei la care a fost încheiată, până la data şi ora de început a călătoriei, conform contractului.

Pentru a primi eventualele despăgubiri solicitate, pentru ambele tipuri de asigurări, turistul va trebui să prezinte acte doveditoare (detaliate în condiţiile de asigurare specifice fiecărui tip de asigurare şi comunicate de către agentul de turism la momentul încheierii unei asigurări).

Tarifele pentru asigurări diferă de la o destinație la alta și vă pot fi oferite în momentul alegerii vacanței.

Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X