Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

RIN Central Hotel

Pentru cei care doresc să viziteze centrul istoric, turistic şi comercial al oraşului Bucureşti, RIN Central Hotel este alegerea ideală. Hotelul nostru vă pune la dispoziție un număr de 107 camere.

Hotelul este amplasat într-o zonă liniştită, ferită de zgomotul oraşului, dar totuşi foarte aproape de punctele importante ale Bucureștiului: staţia de metrou Piaţa Unirii se află la 500m, Piaţa Universităţii se află la 1 km, iar Piaţa Romană la 2,5 km.

În timpul zilei, puteţi vizita centrul vechi şi atracţiile de aici: strada Lipscani cu magazinele şic şi cele mai bune cafenele din oraş, Muzeul Naţional de Istorie cu faimoasa sală a tezaurului, clădirile cu arhitectură specifică sfârşitului de secol XIX şi început de secol XX. Această zonă este preferată de turişti şi pentru viaţa de noapte vibrantă – cu numeroase cluburi şi baruri cochete.

Vă invităm sa alegeţi RIN Central Hotel şi să vă bucuraţi de calitatea serviciilor noastre precum şi de o zona liniştită – chiar aici, în inima oraşului Bucureşti.

Printre serviciile noastre suplimentare, cele mai apreciate sunt: wi-fi gratuit în fiecare camera şi parcarea gratuită pentru oaspeţii hotelului.

Rezervaţi acum şi beneficiaţi de oferta noastră specială, disponibilă doar online – 10% reducere pentru cazare cu mic dejun inclus.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X