Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Premier Palace Hotel&Spa

Premier Palace Hotel&Spa este situat în București, vizavi de Stadionul Ghencea și oferă unități de cazare cu acces gratuit la spa, inclusiv la o piscină interioară, o piscină cu hidromasaj și un centru de fitness. La un cost suplimentar, oaspeții au la dispoziție o saună.

Premier Palace are unul dintre cele mai mari centre spa din Europa, cu o suprafață de 3.000 m². Sunt oferite 70 de terapii medicale și de wellness, disponibile la un cost suplimentar.

Camerele sunt dotate cu mobilier elegant și oferă WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și o baie dotată cu articole de toaletă și produse cosmetice ecologice. Oaspeții beneficiază de un serviciu de concierge și de parcare privată gratuită.

Restaurantul în stil art nouveau de la Premier Palace Hotel&Spa servește preparate internaționale, iar oaspeții pot asculta muzică de pian live la barul de la etajul 1. Localul Sky Wine Bar & Lounge de la ultimul etaj al hotelului oferă o selecție vastă de vinuri franțuzești și italiene. Hotelul oferă și mic dejun la pachet.

Centrul orașului București este situat la 6 km. Hotelul se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Plaza Mall și la 15 minute de mers pe jos de centrul comercial AFI Palace Mall. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer de la/ la aeroport.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X