Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

PHOENICIA GRAND HOTEL

Situat în zona Băneasa, un cartier din nordul Bucureştiului, Phoenicia Grand este un hotel impresionant cu o suprafaţă de 26.000 m², aflat la 15 minute de Aeroportul Internaţional Bucureşti Henri Coandă şi la 10 minute de centrul de expoziţii Romexpo.

Hotelul Phoenicia Grand oferă camere spaţioase şi luxoase, cu WiFi gratuit, TV prin cablu şi aer condiţionat. Toate includ facilităţi de ceai/cafea şi o sticlă de apă din partea casei.

Cele 3 restaurante din cadrul complexului servesc preparate delicioase din toată lumea. Restaurantele asigură preparate internaţionale, libaneze şi italiene.

Oaspeţii se pot bucura de atmosfera relaxantă de la barul din hol, precum şi de o varietate de cafele şi ceaiuri orientale, sau pot apela la serviciile centrului spa şi ale centrului de înfrumuseţare.

Facilităţile de divertisment includ o zonă de spa şi un club privat. În plus, oaspeţii au la dispoziţie parcare privată gratuită şi 10 săli de conferinţe.

Sector 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noaptemuzee și explorarea centrului istoric.

Cele mai apreciate facilități

 parcare gratuită
 WiFi gratuit inclus
 transfer de la și/sau la aeroport
 sală de fitness
 camere de familie
 camere pentru nefumători
 bar


Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X