Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

LOTUS

Beneficiind de o locaţie convenabilă la mai puţin de 1 minut de mers pe jos de plajă, în renumita staţiune Sunny Beach, hotelul recreativ Lotus oferă camere spaţioase cu tavan înalt. Se oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită.

Toate camerele sunt recent renovate şi au paturi moi şi confortabile. Camerele spaţioase au canapea extensibilă suplimentară şi un balcon separat.

În restaurantul hotelului puteţi alege mai multe feluri de mâncare diferite servite à la carte şi beneficiaţi de o reducere de 10%. Puteţi alege dintr-un sortiment variat de salate, preparate internaţionale din carne, peşte şi pizza. Toţi iubitorii de dulciuri vor încheia masa gustoasă cu deserturi delicioase.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sunny Beach, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Sunny Beach! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

 

 

 Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X