Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Hotel Trianon

Această proprietate impresionantă se află în inima istorică a acestui oraș plin viaţă, combinând o gamă impresionantă de facilități cu o ambianță caldă.

Oaspeţii au la dispoziţie un centru de afaceri, precum şi o serie de facilități moderne.

De asemenea, puteţi explora varietatea de obiective şi atracții din vecinătate. Parcul Cişmigiu se află în apropierea hotelului. Camerele sunt decorate cu gust şi complet utilate, oferind o atmosferă liniștită.

Trianon, hotel central Bucuresti, clasificat 3 stele va ofera cazare in 35 de camere de hotel de hotel pentru afaceri si vacanta la cele mai bune preturi din România. Hotelul Trianon va ofera cazare în camere – Standard, Superior si apartamente – spatioase si elegant decorate. Un adevarat refugiu pentru relaxare dispunand de un restaurant-bistro cu specific franzutesc si românesc, Hotel Trianon Bucuresti situat central langa parcul Cismigiu, in sector 1, este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X