Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

HOTEL SZEIFERT

Descriere

Adresa: Strada Bradului Nr. 28, Sovata

 

Hotelul este inconjurat de un cadru natural relaxant, situat pe malul Lacului Negru, oferind servicii de cea mai inalta calitate. La un cost suplimentar, oaspeții pot să se relaxeze la zona de wellness, care oferă sală de masaj, aparat de vibromasaj, bicicletă staționară și loc de joaca pentru copii.

Hotelul pune la dispozitia tursitiilor servicii de închirieri auto la un cost suplimentar, precum și servicii de transfer. Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș, este la o distanta de 65 km.

Cea mai apropiată stație de autobuz este la 400 de metri, iar magazinele se află la cel mult 10 minute de mers pe jos.

Tarife

OFERTE ACTUALE:

ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE, OFERTELE LE GĂSIȚI LA SEDIUL AGENȚIEI

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

Facilități: restaurant, bar, terasa, receptie, zona wellness – contra cost, sală de conferințe cu capacitate de 50 de persoane, camera de bagaje, parcare privată gratuită- cu supraveghere video, seif, room service, internet WiFi gratuit disponibil în camere și zonele publice, servicii de transfer si inchiriei auto- contra cost si organizare de excursii – contra cost.

Dotari camere:

Hotelul Szeifert 3* dispune de camere duble (tip 1, 2 si 3), suite (tip 1 si 2) si apartamente (tip 1, 2 si 3).
Camerele duble și suitele au podea din lemn, zonă de relaxare, minibar și cutie de valori. Unele camere oferă balcon. Toate unitățile de cazare includ baie cu cadă sau duș.

Descriere:
Camerele duble:
Tip 1 sunt camerele nr. 12, 13, 14 au o suprafata de 16 mp si camera nr 15 cu o suprafata de 24 mp. Camerele au pat matrimonial, podea din lemn, terasa si sunt situate la etajul I.
Tip 2 sunt camerele nr. 16, 17 si 18 au o suprafata intre 16 si 18 mp. Camerele au pat matrimonial, podea din lemn, terasa si sunt situate la etajul I.
Tip 3 sunt camerele nr. 22 si 23 au o suprafata intre 22 si 23 mp. Ambele camere au pat matrimonial, podea din lemn, NU au terasa si sunt situate la etajul II.
Camerele duble NU permit introducerea unui pat suplimentar.

Apartamentele:
Tip 1 sunt apartamentele nr. 11 si 19 au o suprafata de 31 mp, sunt cu terasa si sunt situate la etajul I.
Tip 2 este apartamentul nr. 21, are o suprafata de 35 mp, NU are terasa si este situat la etajul II.
Tip 3 sunt apartamentele nr. 31 are o suprafata de 30 mp si nr 32 are o suprafata de 27 mp, ambele au terasa si sunt situate la etajul III.
Apartamentele permit o capacitate de 4 locuri.

Suitele:
Tip 1 este camera cu nr. 24, are o suprafata de 40 mp, este compusa din 3 camere + 1 baie, care comunica intre ele printr-o scara interioara. Suita are podea din lemn, este situata la etajul II si NU are terasa. Permite capacitatea a 6 locuri.
Tip 2 este camera nr. 25, are o suprafata de 57 mp, este compusa din 4 camere + 1 baie, care comunica intre ele printr-o scara interioara. Suita are podea din lemn, este situata la etajul II si NU are terasa. Permite capacitatea a 8 locuri.

Număr total camere:

16

Duble:

9

Apartamente:

5

Servicii si facilitati

Servicii masa:

Se acorda in restaurantul propriu, categoria 3*, meniul cuprinzand preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

Facilitati copii:

Loc de joaca pentru copii.

Fitness/Wellness/Sport:

Zona Wellness – sală de masaj, aparat de vibromasaj, bicicletă staționară (contra cost).

Distractie:

Organizare de excursii in imprejurimi si la atractiile turistice din zona.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Statiunea Sovata, este o statiune foarte apreciata datorita lacurilor sărate curative (lacul Ursu, Alunis, Verde, Negru), dar si datorita cadrului natural deosebit de frumos. Sovata, stațiune balneo-climaterică renumita este recomandata pentru tratamente medicale de ginecologie, reumatologie, boli nervoase si endocrine. Este o stațiune pentru toate anotimpurile, recunoscuta la nivel european, încă din anul 1850. In apropiere de statiunea Sovata exista numeroase atractii turistice de o frumusete rara: Cheile Bicazului, Lacul Roșu, Lacul Sfanta Ana, Salina Praid, satul Corund fiind cunoscut ca un centru de ceramică populară cu renume European si orasul medieval Sighisoara.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X