Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

HOTEL RELAX

Descriere

Adresa: Str. Campul Mic, Nr. 79

Hotel Relax este deschis în tot timpul anului, situat intr-o zonă liniștită a stațiunii, ofera o gamă largă de programe și este perfect pentru întâlniri de familii sau de firme.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, internet

Sali de conferinta:

1 – sală de conferinţe asigură o primire plăcută a 50 de participanţi, precum şi aparatura necesară pentru o adunare profesională de succes: proiector, ecran de proiecţie, sunet, tablă flip-chart, televizor LCD, podium, conexiune la internet în bandă largă.

Dotari camere:

minibar, balcon, uscator de par

Număr total camere:

22 – având o capacitate de 50 de locuri

Single: 1

Duble: 14

Apartamente: 7

Tarife

OFERTE ACTUALE:

ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE, OFERTELE LE GĂSIȚI LA SEDIUL AGENȚIEI

Servicii si facilitati

Servicii masa:

Restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri oferă un meniu a la cart cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente private sau corporate. Este un loc unde va puteți simți relaxat cu preparate culinare și băuturi atent selecționate, într-o ambianță elegantă și comodă. Copiii au la dispoziție un spațiu de joacă bine echipat în incinta restaurantului.

Program de funcționare, zilnic între orele: 08 – 22.00

Barul din restaurant oferă o selecție de băuturi și cocktail-uri care se pot savura și pe terasa cu o capacitate de 50 de locuri și o panoramă excepțională asupra stațiunii, unde oaspeții sunt invitați să se bucure de locația unică a hotelului. Accesul la WIFI este gratuit.

Program de funcționare, zilnic între orele: 08 – 22. 00Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X