Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

HOTEL RELAX

Descriere

Adresa: Str. Campul Mic, Nr. 79

Hotel Relax este deschis în tot timpul anului, situat intr-o zonă liniștită a stațiunii, ofera o gamă largă de programe și este perfect pentru întâlniri de familii sau de firme.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, internet

Sali de conferinta:

1 – sală de conferinţe asigură o primire plăcută a 50 de participanţi, precum şi aparatura necesară pentru o adunare profesională de succes: proiector, ecran de proiecţie, sunet, tablă flip-chart, televizor LCD, podium, conexiune la internet în bandă largă.

Dotari camere:

minibar, balcon, uscator de par

Număr total camere:

22 – având o capacitate de 50 de locuri

Single: 1

Duble: 14

Apartamente: 7

Tarife

OFERTE ACTUALE:

ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE, OFERTELE LE GĂSIȚI LA SEDIUL AGENȚIEI

Servicii si facilitati

Servicii masa:

Restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri oferă un meniu a la cart cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente private sau corporate. Este un loc unde va puteți simți relaxat cu preparate culinare și băuturi atent selecționate, într-o ambianță elegantă și comodă. Copiii au la dispoziție un spațiu de joacă bine echipat în incinta restaurantului.

Program de funcționare, zilnic între orele: 08 – 22.00

Barul din restaurant oferă o selecție de băuturi și cocktail-uri care se pot savura și pe terasa cu o capacitate de 50 de locuri și o panoramă excepțională asupra stațiunii, unde oaspeții sunt invitați să se bucure de locația unică a hotelului. Accesul la WIFI este gratuit.

Program de funcționare, zilnic între orele: 08 – 22. 00