Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

HOTEL PRESIDENT SPA

Descriere

Adresa: Baile Felix, comuna Sanmartin, DE79 ORADEA-DEVA, km. 10. (800 m de centru statiunii)

Tarife

OFERTE ACTUALE:

ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE, OFERTELE LE GĂSIȚI LA SEDIUL AGENȚIEI

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -masa se serveste la restaurantul Aqua President, parcare proprie -pazita, loc de joaca pentru copii, internet

Sali de conferinta:

1

Dotari camere:

aer conditionat -climatizare, TV, minibar

Număr total camere:

50

Duble:

45

Apartamente:

5

Servicii si facilitati

Servicii:

Pana la finalul anului 2017, turistii cazati in cadrul hotelului President Spa, vor avea inclus accesul la aquaparkul din complex.

Servicii masa:

Turistii cazati in cadrul hotelului, vor servi mesele in cadrul restaurantului AquaPresident. Restaurantul ofera intr-o ambianta placuta preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber, piscina acoperita, SPAPRESIDENT SPA**** dispune de o piscina interioara si una exterioara cu bar integrat, ambele cu apa termala, o zona dedicata pentru servicii SPA, sauna, jacuzzi, salon de masaj, salon de cosmetica si manichiura/pedichiura.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X