Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Hotel Olguta

Oferta de pret pentru sezonul 2019 va fi actualizata in curand.

Descriere hotel Olguta

Hotel Olguta Eforie Nord 3 stele este o unitate de cazare amplasata in zona Steaua de Mare, la aproximativ 400-500 de metri fata de plaja. Hotelul este unul nou si ofera facilitati pentru o vacanta placuta. Unitatea de cazare va pune la dispozitie 27 camere duble si 3 apartamente dotate cu balcon, grup sanitar propriu cu cabina de dus, pardoseala din gresie, TV, aer conditionat si  minibar. In curtea complexului hotelier sunt amenajate o piscina si o zona de sezlonguri si umbrele, un foisor cu scaune si mese si un gratar. Cei care iubesc sportul se pot antrena pe terenulul multifunctional al hotelului. Pentru copii exista in curte un loc de joaca dotat cu tobogan. Mesele pot fi servite in restaurantul hotelului cu o capacitate de 80 de locuri si terasa in aer liber. Localul serveste variate mancaruri traditionale romanestiso.

Dotari generale

– 27 de camere duble si 3 apartamente
– restaurant, foisor si terasa
– loc de joaca pentru copii
– piscina cu sezlonguri si umbrele
– internet wireless in tot hotelul
– gratar
– sala de conferinte (100 locuri)

Facilitati

Piscina
Accepta animale
Internet
Sala conferinta
Loc joaca
Restaurant
Aer conditionat
Balcon

Dotari camere

Camerele din incinta Hotelului Olguta Eforie Nord sunt dotate  cu mobilier modern, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon, grup sanitar propriu cu cabina de dus, pardoseala din gresie, TV, telefon, cablu, internet wireless, aer conditionat si minibar.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X