Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

HOTEL O3ZONE

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.

Adresa: Aleea Sfanta Ana

 

Hotelul O3ZONE din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si  persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA.

Tarife

OFERTE ACTUALE:

ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE, OFERTELE LE GĂSIȚI LA SEDIUL AGENȚIEI

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -gratuita, internet, animalele de companie acceptate -contracost pe baza carnetului de sanatate , bar de zi, spalatorie/calcatorie, centru inchirieri articole sportive.

Sali de conferinta:

3 – cu capacitati intre 25 si 200 locuri.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, telefon.

Număr total camere:

117

Duble:

111 – din care 20 de camere matrimoniale si 91 de camere twin.

Apartamente:

6 – din care 1 apartament deluxe.

Observaţii

Check-out pana la orele 12:00.

Taxa animal de companie – 25 lei/zi.

Servicii si facilitati

Servicii masa:

In restaurantul propriu cu o capacitate de 120 locuri.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina acoperita, SPA -sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, cabinet de masaj cu diferite terapii, hidroterapie, sala fitness. Turistii au acces gratuit la SPA O3zone, mica bijuterie a hotelului unde ii asteapta piscina, jacuzzi, sauna umeda si uscata, dusuri emotionale, sala fitness. Pentru o relaxare profunda pot fi facute rezervari pentru diferite terapii spa, masaje impachetari, bai.

Tratament:

Se efectueaza in Baza de Tratament a Hotelului Tusnad – 500 m distanta.

Obiective turistice

Atractii turistice:

Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului,Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X