Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Hotel International Bucharest

International Bucharest City Centre este situat la 1,5 km de centrul istoric al Bucureştiului şi la 10 minute de mers pe jos de staţia de metrou Piaţa Unirii. Acesta oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită, în funcţie de disponibilitate. Este disponibilă şi o parcare subterană, la un cost suplimentar.

Biblioteca Naţională a României şi o staţie de autobuz se află la doar 200 de metri, iar centrul comercial Unirea este la 1 km de International Bucharest City Centre.

Toate camerele Hotelului International Bucharest au aer condiţionat şi mobilier din lemn masiv şi sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Printre alte facilităţi de la International Bucharest City Centre se numără un restaurant elegant şi un bar.

Sector 3 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapteplimbări în oraș și gastronomie.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X