Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Hotel Ibis Bucuresti

Situat convenabil la doar 200 de metri de Gara de Nord și la 2 km de centrul orașului București, Ibis Gara de Nord are camere confortabile, de fumători și nefumători.

Hotelul oferă acces la internet wireless și parcare privată cu serviciu de pază. Toate camerele includ aer condiționat, minibar, un TV LCD și baie privată cu duș și uscător de păr.

Ibis are 8 săli de întâlniri și de conferințe bine dotate, inclusiv facilități de traducere simultană în 3 limbi și aer condiționat controlat individual.

Restaurantul L’Estaminet servește mâncăruri din bucătăria franceză și românească între orele 12:00 – 14:30 și 19:00 – 22:30, precum și specialități de sezon, regionale și tematice.

Barul deschis nonstop de la Ibis Gara de Nord oferă o selecție largă de gustări, deserturi, precum și băuturi calde și reci. În timpul verii, puteți să vă relaxați pe terasa în aer liber.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X