Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Hotel Courtyard by Marriott Miami Downtown

Momentan, pachetele pentru acest hotel nu sunt disponibile. Va rugam sa completati formularul alaturat de cerere oferta si veti primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp. Va multumim!

Hotel Courtyard by Marriott Miami Downtown

   Localizare:

Hotelul este localizat la 9.6 km fata de Districtul istoric Art Deco si la 10 minute de mers cu masina fata de Vizcaya Museum & Gardens

 Informatii despre Hotel

Hotelul dispune de camere pentru nefumatori, restaurant, bar, sala de fitness, piscina in aer liber, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, spalatorie, camere de bagaje,Wi-fi.

Informatii despre Camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, cafetiera/ceainic, fier de calcat/masa de calcat, baie privata cu cada sau dus, articole de toaleta, uscator de par, TV, Netflix, telefon, frigider, microundeNotificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X