Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Family Hotel Romantik

 

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Romantik se află în zona centrală a stațiunii Sunny Beach și oferă cafe-bar cu grădină de vară și piscină în aer liber gratuită. Camerele au aer condiționat și balcon, iar plaja este la 5 minute de mers pe jos.

Fiecare cameră oferă Wi-Fi gratuit, TV prin cablu și frigider. Toate camerele au baie privată, iar unele oferă vedere la un parc public situat în spatele hotelului.

Cel mai apropiat restaurant este la doar 30 de metri și servește mâncăruri bulgărești. Restaurantul Gianni se află la mai puțin de 100 de metri, iar un supermarket este la 150 de metri. Zona pietonală centrală, multe cluburi și baruri, Aqua Park și Disco Mania din Sunny Beach sunt la 200 de metri. Plaja Cacao este la 2 km de hotel.

Hotelul Romantik se află la doar 250 de metri de stația de autobuz. Nesebăr este la 5 km. Aeroportul Burgas se află la cel mult 20 de minute de mers cu mașina, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

 

 Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X