Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Dunav Hotel

 

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Dunav se află la numai 150 de metri de plajă şi de centrul staţiunii Sunny Beach. Acesta oferă o piscină cu bar, saună, sală de gimnastică şi un bar în hol. Restaurantul hotelului are o terasă de vară în grădină.

Camerele Hotelului Dunav sunt amenajate confortabil şi oferă o vedere panoramică de la etajele superioare la oraşul pitoresc Nessebar şi la mare. Toate au balcon, televizor, frigider şi aer condiţionat.

Recepţia are program nonstop şi oferă servicii de închirieri auto şi cutie de valori. Oaspeţii mai tineri se pot distra pe terenul de joacă pentru copii.

Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate, iar parcarea privată este gratuită. Cea mai apropiată staţie de autobuz este la 200 de metri şi oferă legături cu oraşul Nessebar, înscris în Patrimoniul UNESCO, aflat la 4 km de proprietate.

 

 Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X