Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Circuit India – Sri Lanka – Maldive

Tarife promo Circuit India – Sri Lanka – Maldive – Circuite India, India

Camera Masa Data plecare Zile Nopti Tarif/pers.
Camera Dubla Demipensiune 01.10.2019 17 15 2199 €
Camera Single Demipensiune 01.10.2019 17 15 2599 €
* Tarifele afisate sunt de persoana si nu contin decat serviciile specificate
Servicii incluse: 
– 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână/ persoană
– Transport cu avionul pe ruta București – Chennai/ Cochin – Colombo/ Colombo – Malé/ Malé – București
– Taxe de aeroport
– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
– Cazare 15 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
– Demipensiune
– Asistență turistică în limba română
Servicii neincluse: 
– Pachet PREMIUM – 2 excursii opționale, intrări la toate obiectivele turistice din program: 129 Euro/ persoană (optional)
– Taxă de viză si procesarea actelor pentru India – 90 Euro/ persoana (optional)
– Supliment cameră cu vedere la mare în Maldive: 99 Euro/ persoană (optional)
– Taxă de viză si procesarea actelor pentru Sri Lanka: 45 Eurp/ persoana (optional)
– Asigurare medicală/ storno (neinclus)
– Intrările la obiectivele turistice:129 USD/ persoana (se achita la fata locului) (neinclus)
– Bacsisul pentru ghidul si soferul local: 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) (neinclus)

Ziua 1. Bucuresti – Chennai
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Chennai.

Ziua 2. Chennai – Mahabalipuram
Sosire în Chennai în cursul dimineții. Transfer către Mahabalipuram și check-in la hotel. Timp liber pentru relaxare și acomodare cu noul fus orar. După-amiaza, se vizitează Templul Shore, considerat o minune arhitecturală a Indiei și Arjuna’s Penance, una dintre cele mai mari sculpturi în stâncă din lume. Seara, cazare și cină la hotel în Mahabalipuram.

Ziua 3. Mahabalipuram – Kumbakonam – Thanjavur
Mic dejun. Plecare spre Thanjavur, oraș denumit simbolic și „bolul de orez al țării” datorită culturilor de orez din jurul acestuia. Pe drum, oprire în Kumbakonam pentru a vizita: Templul Airavatesvara, Mahamaham Tank, Templul Sarangpani și Templul Adi Kumbeswarar. Seara, cazare și cină la hotel în Thanjavur.

Ziua 4. Thanjavur – Trichy – Madurai
Mic dejun. Dimineața se vizitează Templul Brihadeeshwara, considerat o capodoperă a arhitecturii antice Chola, Biblioteca Saraswathi și Palatul Thanjavur. Plecare spre Madurai. Pe drum, oprire în Trichy pentru a vizita faimosul Templu Rock Fort, un simbol al regiunii, și Insula Srirangam. După-amiaza, cazare la hotel în Madurai. Seara, se vizitează Templul Meenakshi pentru a asista la o ceremonie tradițională. Cină și cazare la hotel în Madurai.

Ziua 5. Madurai – Thekkady
Mic dejun. Tur de oraș în Madurai. Se vizitează Complexul de Temple Meenakshi, cea mai importantă atracție turistică a orașului, Palatul Thirumalai Nayak și Muzeul lui Mahatma Gandhi. Seara, cazare și cină la hotel în Thekkady.

Ziua 6. Thekkady – Alleppey
Mic dejun. Plimbare cu barca în Parcul Național Periyar pentru a observa fauna și flora locală. După-amiaza, plecare spre Alleppey și îmbarcare pe una dintre faimoasele „căsuțe plutitoare“ care străbat impresionantele canale din Kerala. Seara, cazare și cină pe barcă și croazieră prin deltă peste noapte.

Ziua 7. Allepey – Cochin – Colombo
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cochin și îmbarcare pe zborul cu destinația Colombo, Sri Lanka. După sosire, transfer la hotel în Colombo pentru cazare și cină.

Ziua 8. Colombo – Pinnawala – Kandy
Mic dejun. Plecare spre Kandy. Pe traseu, oprire în Pinnawala pentru a vizita Orfelinatul Elefanților. În Kandy se vizitează Templul Dintelui Sacru și Grădina Botanică Regală. Seara, cazare și cină hotel în Kandy.

Ziua 9. Kandy – Hiriwaduna* – Dambulla
Mic dejun. Dimineața, plecare spre Dambulla, unde se vizitează Templul de Piatră din Dambulla, construit în interiorul unei peșteri naturale, și Templul de Aur. După-amiaza, opțional, tur al satului Hiriwaduna pentru a observa stilul de viață al localnicilor*. Seara, cazare și cină la hotel în Dambulla.

Ziua 10. Sigiriya & Polonnaruwa*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la impunătoarea Fortăreață din Sigiriya*, cunoscută și sub numele de „Stânca Leului“, și la ruinele din Polonnaruwa*, capitala veche a insulei Sri Lanka, inclusă în Patrimoniul UNESCO. Seara, cazare și cină hotel în Dambulla.

Ziua 11. Dambulla – Colombo
Mic dejun. Plecare spre Colombo, capitala Republicii Sri Lanka. Tur panoramic al orașului pe timp de seară. Seara, cazare și cină hotel în Colombo.

Ziua 12. Colombo – Malé
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Colombo și îmbarcare pe zborul cu destinația Malé, Maldive. Transfer cu barca rapidă la Hotel Arena Beach de 4 stele (Insula Maafushi) pentru cazare și cină.

Zilele 13 – 16. Insula Maafushi
Timp liber pentru relaxare pe plaja privată a Hotelului Arena Beach sau pentru a explora împrejurimile în cadrul unor excursii opționale.

Ziua 17. Malé – București
Mic dejun. Transfer cu barca rapidă la aeroportul din Malé. Check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală
• Asigurare storno
• Intrările la obiectivele turistice
• Taxă de viză India 90 euro/ persoana (optional)

• Taxă de viză Sri Lanka 45 euro/ persoana (optional)

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursie în satul tradițional Hiriwaduna: 35 Euro/ persoană
• Excursie la Sigiriya & Polonnaruwa: 65 Euro/ persoană
• Supliment cameră cu vedere la mare în Maldive: 99 Euro/ persoană
• Pachet PREMIUM – 2 excursii opționale, intrări la toate obiectivele turistice din program: 129 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

-pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar)

-formular de viza

-o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea

-copie scanata color a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: aprox. 4 saptamani inainte de data plecarii.Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X