Energetica TourEnergetica Tour
Forgot password?

Aurelia Hotel

 

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Aurelia se bucură de o locaţie liniştită în partea de sud a staţiunii Sunny Beach şi la 250 de metri de plajă. Toţi oaspeţii pot folosi piscina în aer liber. Restaurantul hotelului are o grădină şi serveşte mâncăruri internaţionale şi micul dejun.

Recepţia Hotelului Aurelia este deschisă nonstop şi oferă închirieri de maşini şi biciclete, precum şi o cutie de valori, la un cost suplimentar.

Toate camerele au aer condiţionat, un balcon mobilat, TV prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

La 150 de metri de proprietate se află o staţie de autobuz, iar lângă hotel este un magazin alimentar.

Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi. La cerere se pot oferi servicii de transfer pentru Aeroportul Burgas, la un cost suplimentar. De la Aurelia puteţi face o plăcută plimbare de 20 de minute până în oraşul Nessebar.

 

 Notificare Coronavirus (COVID-19)
Stimați turiști, După cum constatăm cu toții, România și întreaga lume se află într-o situație fără precedent. Datorită situației actuale, ofertele de vacanțe pentru anul 2020 le găsiți în sediile agențiilor noastre, sau le puteți solicita telefonic la 0756 099 596 sau 0756 099 595
X