EFORIE NORD este a doua mare statiune a litoralului romanesc. Pozitionata la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanta, pe drumul de legatura cu orasul Mangalia, Eforie Nord este o statiune balneara renumita atat in tara, cat si in strainatate. Imbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face ca statiunea sa fie deschisa turistilor pe durata intregului an. Bazele de tratament din statiune atrag anual un numar mare de turisti romani si straini, oferindu-le tratamente moderne si cure folosind factorii naturali din zona. Fiind o statiune in continua expansiune, Eforie Nord isi schimba infatisarea de la an la an. Pe langa hotelurile si terasele cu renume din statiune, apar de la un sezon la altul vile sau pensiuni, terase sau restaurante noi, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

 

COMPLEX STEAUA DE MARE 3*

Descriere

 

Complex Steaua de Mare *** beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei (50 m), la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord. Plaja a fost extinsa in anul 2016. Cazare Eforie Nord

AQVATONIC MED SPA & WELLNESS: 1400 mp de SPA in care se va regasi singurul bazin Aqvatonic din Romania cu luciu de apa de 400 mp. De asemenea complexul dispune de salina, sala de fitness, sauna, solar si jacuzzi.

Servicii  All Inclusive in perioada 18.06-07.09.2017. 

Turistii care au achitat servicii de cazare si all inclusive trebuie obligatoriu sa poarte bratara pe care o primesc in momentul cazarii si nu au voie sa o dea jos de la mana pe toata durata sejurului.

 

Adresa: Complex Steaua de Mare, Str.Tudor Vladimirescu nr. 39-43, Statiunea Eforie Nord, cod 905350, jud. Constanta

 

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -(gratuita, in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii -interior (2) si exterior (2), internet -wireless gratuit (in receptie si in fiecare camera), bar, terasa, braserie, 13 nivele, 2 lifturi.

Sali de conferinta:

 3 - 1 - sala de conferinte de 150 locuri, dotata cu:perete pentru afisaj, videoproiector, flipchart; 2 sali de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri fiecare, dotate cu flipchart, videoproiector.

Dotari camere:

aer conditionat -sistem de climatizare centralizat, TV, minibar, baie cu cada -in apartamente, baie cu dus -in camere, internet -wireless gratuit, uscator de par, halate de baie. Toate camerele sunt dotate cu sistem de acces pe baza de carduri magnetice. 
Camerele sunt FARA balcoane. 
Camere pentru persoane cu dizabilitati.

Număr total camere:

 462

Duble:

 436 - dintre care 26 camere cu pat matrimonial si 192 camere cu doua paturi.

Apartamente:

 26 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.

Servicii si facilitati

Servicii:

Servicii gratuite: transmitere corespondenta, trezire la ora solicitata, transmitere mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, comenzi taximetre; 

Servicii contra cost: telefoane locale, interurbane. 

Servicii masa:

PACHETUL ALL INCLUSIVE (20.06-06.09.2017) contine: Cazare, mic dejun, pranz si cina. 
Toate mesele se vor servi in sistem bufet in restaurantul Delfinul, capacitate de 400 de locuri si 150 locuri pe terasa.. 
Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria traditionala si internationala care vor satisface orice preferinta gastronomica: supe, ciorbe, gustari, salate speciale, garnituri, bucate la gratar, peste. 
Mesele vor fi indulcite cu diferite deserturi : prajituri. 

Servicul de all inclusive se incheie pe data de 07.09.2017 cu masa de pranz. 

Bauturile alcoolice/ non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice (bere la draft, selectie de vinuri, vodca, aperitive alcoolice), bauturi racoritoare (sucuri – acidulate si neacidulate), cafea, ceai, apa plata, apa minerala . 
Bauturile alcoolice se servesc doar in timpul meselor in restaurant. 

Micul dejun- intre orele 7:30 - 10:00 
Pranzul- intre orele 12:30 - 15:00 
Cina- intre orele 19:00 - 21:00 
Snack-uri- intre orele 16.00 – 18.00. Acestea se vor servi la piscina, in locuri special amenajate, sub forma de produse de patiserie. 
Bauturi la piscina intre orele 09-19:00 (apa, cafea, racoritoare, bere) 

In afara restaurantului Delfinul, complexul dispune si de Braserie, restaurant cu terasa ce ofera o vedere spectaculoasa spre mare. La acest restaurant turistii pot servi masa a la carte CONTRA COST in orice interval orar al zilei. 

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ’’ALL INCLUSIVE’’. 
Bauturile servite in barul din incinta hotelului Delfinul sunt contra cost si NU SUNT INCLUSE IN PACHETUL ’’ALL INCLUSIVE’’. 


PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ’’ALL INCLUSIVE’’ SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, IN TIMPUL SEJURULUI. 
PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI. 

In perioada 20.06-07.09.2017 se asigura accesul la piscina cu sezlong gratuit. 
Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii. 
In restul perioadelor accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului. 

Entertainment : 
- Acces gratuit wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Braserie, piscina) si in camere; 
- Sah, table, remi, carti, billiard, scrabble, monopoly, poker si carti de joc; 
- Acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii cu varsta intre 2-12 ani: 
- 2 locuri de joaca exterioare (gradina restaurant Delfinul si patiserie); 
- 2 locuri de joaca interioare (Braserie si Hotel Meduza) si Gradinita “ Casuta cu Povesti” cu supraveghetor, unde vor avea loc spectacole pentru copii oferite de doua-trei ori pe saptamana de actori de la teatrul Fantasio, jocuri interactive (masa fotbal, air hockey), vizionare desene animate, play station si multe alte surprize. (numai in pachetul ’’all inclusive’’) – acces prin parcarea hotelului Meduza 


TURISTII CARE AU OPTAT PENTRU SERVICIILE „ALL INCLUSIVE” AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA BRATARA PE CARE O VOR PRIMI LA CAZAREA IN HOTEL PE TOATA DURATA SEJURULUI. 

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
FACILITATI PENTRU ALL INCLUSIVE (20.06-06.09.2017): 
-copiii cu varsta intre 0-2 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate; 
-1 copil cu varsta intre 2 si 10 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara a beneficia de pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 65% dintr-un loc in camera dubla. 
-1 copil cu varsta intre 10 si 12 ani neimpliniti achita 40% din valoarea unui loc in camera dubla, fara a beneficia de pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 65% dintr-un loc in camera dubla. 
-1 copil cu varsta intre 12 si 17 ani neimpliniti achita 70% din valoarea unui loc in camera dubla, fara a beneficia de pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 85% dintr-un loc in camera dubla. 
-2 copii cu varsta cuprinsa intre 2-10 ani neimpliniti: un copil beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar; al doilea copil achita 40% din valoarea unui loc in camera dubla, fara pat suplimentar asigurat sau 65% din valoarea unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. 
-2 copii cu varsta cuprinsa intre 10-12 ani neimpliniti: un copil achita 40% din valoarea unui loc in camera dubla, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil achita 65% din valoarea unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. 
-2 copii: 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-2 ani neimpliniti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 2-10 ani neimpliniti: copilul cu varsta sub 2 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar asigurat; copilul cu varsta intre 2-10 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar sau achita 65% din valoarea unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. 
-2 copii: 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani neimpliniti si un copil cu varsta cuprinsa intre 10-12 ani neimpliniti: copilul cu varsta sub 10 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar asigurat; copilul cu varsta intre 10-12 ani neimpliniti achita 40% din valoarea unui loc in camera dubla fara pat suplimentar sau 65% din valoarea unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. 
-2 copii: 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani neimpliniti si un copil cu varsta cuprinsa intre 12-17 ani neimpliniti: copilul cu varsta sub 10 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar asigurat; copilul cu varsta intre 12-17 ani neimpliniti achita 85% din valoarea unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. 
-2 copii: 1 copil cu varsta cuprinsa intre 10-12 ani neimpliniti si un copil cu varsta cuprinsa intre 12-17 ani neimpliniti: copilul cu varsta intre 10-12 ani neimpliniti achita 40% din valoarea unui loc in camera dubla fara pat suplimentar; copilul cu varsta intre 12-17 ani neimpliniti achita 85% din valoarea unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. 

Se accepta maxim 2 adulti si 2 copii in camera dubla. 
Se asigura un singur pat suplimentar in camera dubla. Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -cu apa de mare care se schimba zilnic, acces gratuit in perioada 20.06-07.09.2017 cu sezlong gratuit.
Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii. 
In restul perioadelor accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului. 

Tratament:

AQVATONIC MED SPA & WELLNESS: 
1400 mp de SPA in care se va regasi singurul bazin Aqvatonic din Romania cu luciu de apa de 400 mp. De asemenea complexul va dispune de salina, sala de fitness, sauna, solar si jacuzzi. 
Turistii vor beneficia de bai cu abur, masaj, tratamente corporale, hidrocolonoterapie, terapii electro-magneto si laser. 

CE GASESTI LA AQVATONIC MED SPA. 
Vei gasi aici o stare de bine, atmosfera prietenoasa, servicii de calitate, bun simt, grija fata de natura, viata linistita de familie, locuri în care sa va simtiti bine socializând între prieteni, destinate relaxarii , sportului si recuperarii trupului pentru o minte odihnita si performanta. 
Singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temperaturi cuprinse intre 28 si 34 de grade. 

Zona calda 
- Masaj subacval pentru: zona inferioara, zona posterioara, bazin si fese. 
- Alveole de masaj pentru spate si zona femurala. 
- Alveole de masaj dinamice adaptate pe diferite inaltimi cu program electronic de control. 
- Zona recuperatorie de mers contra curent cu masina de generat valuri. 
- Umbrela de apa tip cascada. 
- Cascade de apa pentru masaj cervical. 
- Zona de Gheizere. 
- Zona de AquaGym. 
- Zona de fitness subacval cu biciclete si aparate subacvatice. 
- Culoare de inot de 25 de metri. 
- Zona de inot contra curent. 

Zona fierbinte 
- Spirala de jeturi. 
- Paturi de relaxare si masaj pentru intreg corpul. 
- Zona de relaxare tip “bubble bath”. 

Beneficiile bazinului Aqvatonic 
- Relaxare psihica, relaxare musculara si detensionare. 
- Relaxare mentala si redobandirea balantei interioare, timp de relaxare si evadarea din rutina. 
- Impresia de iluminare si usurare datorita presiunii acvatice. 
- Reinvigorarea datorata apei calde, efectul de relaxare datorat apei fierbinti. 
- Stimularea simturilor. 
- Eliberarea durerilor datorita presiunii si frecarilor. 
- Imbunatatirea circulatiei sanguine datorata efectului hidrostatic si masajului jeturilor cu diferite presiuni. 
- Stimularea locala a metabolismului. 
- Stimularea sistemului imunitar. 

Ca o completare a zonei umede din cadrul bazinului Aqvatonic am realizat si <strongpentru : 
- Dus scotian. 
- Salina cu sare de himalaya, cromoterapie si dispozitiv de salinizare activa THERASOL. 
- Anticamera de relaxare. 
- Sauna infrarosu dotata cu ionizator si cer instelat. 
- O generoasa sauna uscata cu 2 sobe , cromoterapie tip cer instelat si banchete dispuse la diferite inaltimi. 
- Baie cu aburi de mari dimensiuni si efecte cromatice deosebite. 

Zona uscata de la Aqvatonic Med Spa – Zona Fitness aveti la dispozitie aparate de fitness gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice cu care sunteti obisnuiti din centrele de fitness traditionale. 

Relaxarea totala vine dupa intrarea in zona SPA unde aveti la dispozitie 11 cabinete cu suprafete generoase cuprinse intre 16 si 40 de mp unde va punem la dispozitie printre altele si: 
- Cabinet special pentru Masaj cu namol de Techirgiol/ Bai cu namol. 
- Cabinete pentru Aromaterapie si Masaj Dus Vichy. 
- Cabinet dotat cu aparatura speciala pt parafina si masaje in cuplu cu jacuzzi suprateran pentru cupluri. 
- Cabinet pentru tratamente cosmetice. 
- Cabinet pentru bronzare. 
- Cabinet pentru masaje galvanice. 
- Cabinet pentru masaj subacval. 
- Cabinet pentru hidro-colono-terapie. 

Nu in ultimul rand venim in intampinarea persoanelor ce se recupereaza sau se trateaza de diferite afectiuni cu o zona medicala ce cuprinde cabinete special amenajate cu o capacitate de pana la 6 persoane simultan. Printre facilitatile oferite de aceste cabinete enumeram: 

- Magnetoterapie. 
- Electroterapie. 
- Laserterapie. 
- Bai galvanice. 
- Aerosoli. 

Si pentru ca la noi relaxarea si stare de bine trebuie sa primeze, puteti petrece sau incheia zilele intr-o atmosfere destinsa creata de separeurile cu simulatoarele auto profesionale, biliard, air hockey, darts, jocuri de societate sau locurile de joaca pentru copii. 

Zona SPORT 
Pasiti in zona de sport unde aveti la dispozitie aparate de fitness gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice cu care sunteti obisnuiti din centrele de fitness traditionale. 

Zona FUN 
Daca inca nu i-ati înscris pe cei mici la cursurile de înot, karate, gimnastica, dansuri, sau alte activitati organizate de noi, le-am pus la dispozitie un separeu in care se pot zbengui in voie cat timp dumneavoastra sunteti la cafea sau sunteti la piscina. Pentru cei un pic mai mari am pregatit mese de biliard, air hockey dar mai ales un separeu dotat cu 5 simulatoare auto unde se pot lua la intrecere cu prietenii. Distractie:

accesorii pentru activitati nautice, centru de entertainment cu billiard, sah, table.

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-ALL INCLUSIVE;

 

COMPLEX STEAUA DE MARE
HOTEL DELFINUL / MEDUZA *** ZBOR CLUJ-NAPOCA - CONSTANTA - CLUJ NAPOCA (ZBOR JOI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / PERSOANA- SERII DE 7 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+
ALL INCLUSIVE+BILET DE AVION

22 Iun - 28 Iun

2011.50
29 Iun - 05 Iul 2140.00
06 Iul - 12 Iul 2211.00
13 Iul - 19 Iul 2326.50
20 Iul - 26 Iul 2430.45

27 Iul - 02 Aug

03 Aug - 09 Aug

10 Aug - 16 Aug

2534.40

17 Aug - 23 Aug

2453.55
 
 
 
COMPLEX STEAUA DE MARE
HOTEL DELFINUL / MEDUZA *** ZBOR CLUJ-NAPOCA - CONSTANTA - CLUJ NAPOCA (ZBOR DUMINICA)
CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / PERSOANA- SERII DE 7 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+
ALL INCLUSIVE+BILET DE AVION

25 Iun - 01 Iul

2188.95
02 Iul - 08 Iul 2211.00
09 Iul - 15 Iul 2326.50
16 Iul - 22 Iul 2430.45

23 Iul - 29 Iul

30 Iul - 05 Aug

06 Aug - 12 Aug

2534.40

13 Aug - 19 Aug

2476.65

20 Aug - 26 Aug

2430.45
 
COMPLEX STEAUA DE MARE
HOTEL DELFINUL / MEDUZA *** ZBOR TIMISOARA - CONSTANTA - TIMISOARA (ZBOR VINERI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / PERSOANA- SERII DE 7 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+
ALL INCLUSIVE+BILET DE AVION

23 Iun - 29 Iun

2011.50
30 Iun - 06 Iul 2175.50
07 Iul - 13 Iul 2211.00
14 Iul - 20 Iul 2326.50
21 Iul - 27 Iul 2430.45

28 Iul - 03 Aug

04 Aug - 10 Aug

11 Aug - 17 Aug

2534.40

18 Aug - 24 Aug

2453.55
 
 
 
COMPLEX STEAUA DE MARE
HOTEL DELFINUL / MEDUZA *** ZBOR TIMISOARA - CONSTANTA - TIMISOARA (ZBOR DUMINICA)
CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / PERSOANA- SERII DE 7 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+
ALL INCLUSIVE+BILET DE AVION

25 Iun - 01 Iul

2188.95
02 Iul - 08 Iul 2211.00
09 Iul - 15 Iul 2326.50
16 Iul - 22 Iul 2430.45

23 Iul - 29 Iul

30 Iul - 05 Aug

06 Aug - 12 Aug

2534.40

13 Aug - 19 Aug

2476.65

20 Aug - 26 Aug

2430.45

 
 
COMPLEX STEAUA DE MARE
HOTEL DELFINUL / MEDUZA *** ZBOR IASI - CONSTANTA - IASI (ZBOR LUNI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / PERSOANA- SERII DE 7 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+
ALL INCLUSIVE+BILET DE AVION

26 Iun - 02 Iul

2229.20
03 Iul - 09 Iul 2211.00
10 Iul - 16 Iul 2326.50
17 Iul - 23 Iul 2430.45

24 Iul - 30 Iul

31 Iul - 06 Aug

07 Aug - 13 Aug

2534.40

14 Aug - 20 Aug

2476.65

21 Aug - 27 Aug

2430.45
 
 
 
COMPLEX STEAUA DE MARE
HOTEL DELFINUL / MEDUZA *** ZBOR ORADEA - CONSTANTA - ORADEA (ZBOR LUNI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / PERSOANA- SERII DE 7 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+
ALL INCLUSIVE+BILET DE AVION

26 Iun - 02 Iul

2229.20
03 Iul - 09 Iul 2211.00
10 Iul - 16 Iul 2326.50
17 Iul - 23 Iul 2430.45

24 Iul - 30 Iul

31 Iul - 06 Aug

07 Aug - 13 Aug

2534.40

14 Aug - 20 Aug

2476.65

21 Aug - 27 Aug

2430.45
 
 
 

 

COMPLEX STEAUA DE MARE ***
 CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / ZI/ PERSOANA- SERII DE 1 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+MIC DEJUNCAZARE+DEMIPENSIUNECAZARE+3 MESE

28.04 - 20.06

77.00  121.00 165.00 
 
 
Micul dejun, pranzul si cina se servesc in sistem meniu fix in cadrul Braseriei Steaua de Mare de pe faleza din fata complexului.
Accesul la SPA este contra cost (55 lei/zi/adult) si include: accesul la masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveolele dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, sprirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare Therasol, dusuri scotiene, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi. Acces gratuit toata ziua la zona Aqvatonic. Accesul la SPA nu include prosop, halat si papuci.
Facilitati copii:
- 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, masa si SPA, fara pat suplimentar.
- 3-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita suplimente de masa dupa cum urmeaza: 22 lei/zi pentru mic dejun, 28 lei/zi pentru demipensiune si 55 lei/zi pentru pensiune completa; accesa SPA - 28 lei/zi;
- peste 12 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita suplimente de masa dupa cum urmeaza: 33 lei/zi pentru mic dejun, 44 lei/zi pentru demipensiune si 88 lei/zi pentru pensiune completa; accesa SPA - 50 lei/zi;
- patul suplimentar este optional - 33 lei/zi;
 
 
COMPLEX STEAUA DE MARE ***
 CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / ZI/ PERSOANA- SERII DE 5 NOPTI
PERIOADA   CAZARE+MIC DEJUNCAZARE+DEMIPENSIUNECAZARE+3 MESE

28.04 - 02.05

 03.05 - 07.05

 08.05 - 12.05

 13.05 - 17.05

 18.05 - 22.05

23.05 - 27.05

28.05 - 01.06

02.06 - 06.06

07.06 - 11.06

12.06 - 16.06

330.00  550.00 770.00 
 
 
Micul dejun, pranzul si cina se servesc in sistem meniu fix in cadrul Braseriei Steaua de Mare de pe faleza din fata complexului.
Accesul la SPA este contra cost (50 lei/zi/adult) si include: accesul la masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveolele dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, sprirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare Therasol, dusuri scotiene, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi. Acces gratuit toata ziua la zona Aqvatonic. Accesul la SPA nu include prosop, halat si papuci.
Facilitati copii:
- 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, masa si SPA, fara pat suplimentar.
- 3-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita suplimente de masa dupa cum urmeaza: 22 lei/zi pentru mic dejun, 28 lei/zi pentru demipensiune si 55 lei/zi pentru pensiune completa; accesa SPA - 28 lei/zi;
- peste 12 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita suplimente de masa dupa cum urmeaza: 33 lei/zi pentru mic dejun, 44 lei/zi pentru demipensiune si 88 lei/zi pentru pensiune completa; accesa SPA - 50 lei/zi;
- patul suplimentar este optional - 33 lei/zi;
 
 
 
 
COMPLEX STEAUA DE MARE ***
 CAMERE DUBLE CU TV, MINBAR, AER CONDITIONAT  SI VEDERE LA MARE
PRETURI IN LEI / ZI/ PERSOANA- PRETURI MAXIMALE VALABILE PENTRU SEJUR DE LA MINIM 1 NOAPTE
PERIOADA   CAZARE+ALL INCLUSIVE

20 Iun - 25 Iun

217.00

26 Iun - 30 Iun

236.50

01 Iul - 11 Iul

246.00

12 Iul - 19 Iul

259.00

20 Iul - 24 Iul

274.00

25 Iul - 15 Aug

289.00

16 Aug - 25 Aug

274.00

26 Aug - 31 Aug

246.00

01 Sep - 06 Sep

217.00
Fata de aceste preturi maximale pot aparea oferte speciale pentru anumite perioade de sejur.

COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA3*

 

 

Descriere

 

Complexul este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol. Distanta fata de mare intre 850-1200 m. Cazare Eforie Nord

 

Adresa: Complex Hotelier Dunarea, statiunea Eforie Nord, str. Dunarii FN, cod 905350, jud. Constanta.

 

 

Facilitate Complex Hotelier Club Dunarea in sezonul estival 2017


PLAJA PRIVATA- CEL MAI FIN NISIP , CEA MAI FRUMOASA PLAJA
 
Moderna plaja privata de la Club Dunarea este pregatita special pentru a putea rivaliza cu orice loc select din statiunile de pe litoralul romanesc.
Completata cu nisip fin cernut si ingrijit permanent, plaja este amenajata cu umbrele si sezlonguri ce se afla permanent la dispozitia oaspetilor nostri, atmosfera fiind intretinuta cu grija pentru a oferi ore de plaja relaxante.
Turistii beneficiaza de acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri de plaja si umbrela pentru fiecare camera pentru sejururile cumparate cu minim demipensiune.
Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de Club Dunarea, purtarea bratarii de identificare in incinta Complexului Hotelier Dunarea este obligatorie.
Dimineata, plaja va fi animata cu echipe de gimnastica aerobic ce va vor mentine in forma pe toata perioada sejurului iar peste zi, copiii dumneavoastra se vor distra alaturi de animatori.
Transfer la plaja privata GRATUIT.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -cu terasa si bar, parcare proprie -(40 locuri) gratuita in limita disponibilitatilor, parcare publica -100 locuri, loc de joaca pentru copii, internet -wireless (in receptie, restaurant, piscina si la plaja), pastrare obiecte de valoare, bar pe plaja si la piscina. 
Complexul Dunarea este compus din 6 cladiri cu parter, 11 cladiri cu parter si etaj, 6 cladiri cu parter si 2 etaje.

Sali de conferinta:

 2 - sala de conferinte Roxana capacitate 75 locuri, sala modulara Mara 250 locuri sau se poate imparti in 2 sali independente (2X125 locuri), dotate cu echipament specific: video-proiector, ecran , flipchart, sonorizare, internet wireless, fax; servicii de receptie participanti, coordonare eveniment, management eveniment, rezervari transport.

Dotari camere:

aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu cada -in apartamente, baie cu dus -in camere, balcon -sau terasa, uscator de par.

Număr total camere:

 532

Duble:

 277 - dintre care 247 de camere duble standard (dispun de doua paturi sau pat matrimonial) si 30 camere duble superior (dispun de pat matrimonial). Camerele duble superior sunt mai mari ca suprafata decat camerele duble standard.

Apartamente:

 8 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor, fara usa intre cele doua incaperi.

Triple:

 247 - Camerele triple dispun de un pat matrimonial si un pat single.

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Nu se accepta animale de companie.
  

REGULAMENT INTERN COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA:

Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 ( ora pana la care poate fi ocupata camera/ check-in)
Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 ( ora la care trebuie eliberata camera / check-out) prin predarea cheii a cardului valoric si bratarilor de identificare .
Banii de pe card trebuiesc consumati pana la ora 12.00 din ziua decazarii , deoarece acesti bani nu se returneaza .
Cererile pentru check-in sau check-out la alte ore se onoreaza in functie de gradul de ocupare al hotelului. 
In ultima zi de sejur, clientii hotelului vor elibera camerele la ora 12.00, iar bagajele (daca vor dori) pot fi depuse la receptie in camera special amenajata pentru bagaje . In caz contrar, doar dupa confirmarea hotelului in scris, clientii pot elibera camera pana la ora 16.00 si vor achita o taxa suplimentara in valoare de 50% din pretul pentru o de cazare, iar daca elibereaza camera dupa ora 16.00 vor plati o taxa de 100% din pretul pentru o de cazare.
Valoarea de achitat pentru late check-out se va calcula in functie de tarifele afisate la receptie.
Accesul la serviciile gratuite este permisa numai clientilor hotelului.
Este interzis( indiferent de motiv) introducerea de produse alcoolice bauturi racoritoare si alimentare, altele decat cele provenite din cadrul Complexului Hotelier Club Dunarea. Produsele alimentare si bauturile,in incinta Complexului, se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, terasa receptie, piscina , plaja, pe parcursul sejurului.
Este interzisa extragerea de alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera, produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.
Cazarea se va face in baza prezentarii unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector.
Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
Complexul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute (furtul din masini sau de pe plaja etc) in parcare sau pe plaja.Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in seiful din receptie.
Turistul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea in aceleasi conditii la plecare. Eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera, vor fi suportate de turist.
Este interzis fumatul în camere sau în spatii publice; exista locuri special amenajate, in restaurant, bar terase si alte spatii în aer liber pe întreaga proprietate. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru camerele în care s-a fumat. 
Hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti.

Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de Club Dunarea purtarea bratarilor de identificare este obligatorie.

Acest regulament poate suferi modificari fara o notificare prealabila si va fi adus la cunostinta turistului in momentul cazarii.


 

Servicii si facilitati

Servicii:

• Incluse in pret: transfer la plaja privata a complexului ,sezlong-uri gratuite la plaja complexului (cate 2 sezlong-uri / DBL,DBLS si cate 3 sezlong-uri / TRPL,AP), internet wireless (Receptie , Restaurant, Piscina,Plaja) , telefon,TV Cablu, frigider,aer conditionat,uscator de par, fax, seif la receptie, parcare gratuita in limita locurilor disponibile informatii, gradina/curte,camere nefumatori, piscina, jacuzzi, terasa, plata cu cardul,transportul bagajelor, servicii curierat, transmiterea mesajelor,trezirea clientilor, locuri amenajate de joaca; 
• Neincluse in pret: vanzari marfuri in receptie,tratamente cu gerovital, cure termale, bai cu namol, scufundari in Marea Neagra, excursii in Delta Dunarii, excursii pe Litoralul Romanesc, vizita la Muzeul Marinei, vizita la Muzeul de Istorie, degustari de vinuri la Crama Murfatlar, vizita la Muzeul de Arta, sarituri cu parasuta, vizita la pestera Sf. Andrei, cina traditionala cu spectacol folcloric, ping-pong, internet, masaj, biliard, bar, restaurant, sala de conferinte 

PENTRU A BENEFICIA DE TOATE SERVICIILE OFERITE DE CLUB DUNAREA PURTAREA BRATARII DE INDENTIFICARE IN INCINTA COMPLEXULUI HOTELIER CLUB DUNAREA*** ESTE OBLIGATORIE 

Servicii masa:

se acorda in Restaurantul Complexului Dunarea, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina vor fi servite in regim self service (autoservire)- fisa cont (contravaloarea mesei va fi incarcata pe un card magnetic, banii putand fi cheltuiti pe toate serviciile oferite de Club Dunarea): 
Supliment Demipensiune = 40.00 Lei / zi / persoana; 
Supliment Pensiune completa = 80.00 Lei / zi / persoana. 
Banii incarcati si ramasi pe card pot fi cheltuiti pe toate serviciile oferite in incinta complexului Club Dunarea (inclusiv prelungirea sejururilor dar nu pentru achizitia de tigari, bauturi alcoolice, si marfuri comercializate prin magazinul din receptie). 

Pentru mesele de pranz si cina, copiii achita, optional, astfel: 
-intre 0-12 ani neimpliniti - 50% din valoarea mesei /adult. 
-peste 12 ani achita 100% din valoarea mesei de adult.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
- maxim 2 copii intre 0-12 ani (neimpliniti) au gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat, daca se doreste pat suplimentar se va achita 36 lei/zi. 
- 1 copil intre 12- 18 ani (neimpliniti) achita 54 lei/zi, cu pat suplimentar si mic dejun asigurat. 
Peste 18 ani este considerat adult. 
Se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla. 

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -pentru adulti si copii. Piscina principala a complexului are aproximativ 600 mp, sezlonguri, iar piscina pentru copii are aproximativ 20 mp; Jacuzzi in aer liber, aproximativ 12 mp. 

Tarife

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA ***
Scoala altfelCAMERE DUBLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT 
PRETURI IN LEI / PERSOANA / SEJUR 2 NOPTI
    PERIOADA        CAZARE+ 
PENSIUNE COMPLETA(Meniu fix)
15 Mai - 09 Iun 219.94

Servicii incluse:
- cazare cu pensiune completa(meniu fix la farfurie)
- se intra cu pranzul in prima zi si se iese cu micul dejun a treia zi;
- in prima seara se organizeaza minidiscoteca in restaurant;
- a doua zi se petrece la Parcul de Aventura PARADIS LAND

COMPLEX HOTELIER DUNAREA***
Oferta Sociala 2017 

CAMERE DUBLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT

                                                                                                PRETURI LEI/PERSOANA/PACHET - SERII DE 5 NOPTI
PERIOADA
 
CAZARE CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 MIC DEJUN + FISA 15 LEI/ZI/PERS
CAZARE + MIC DEJUN +
FISA 30 LEI/ZI/PERS

 08 Mai - 12 Mai

13 Mai - 17 Mai

18 Mai - 22 Mai

23 Mai - 27 Mai

28 Mai - 01 Iun

02 Iun - 06 Iun

215.05   290.85 329.95 464.30  
07 Iun - 11 Iun   - 300.61  338.73    473.12

 12 Iun - 16 Iun

17 Iun - 22 Iun

315.25  351.90 486.35

Servicii incluse:

Pachetul  include cazare in camera dubla standard, impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P+1E si P+2E elegant mobilate, proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate atat cu paturi matrimoniale cat si cu paturi twin, mobilate cu gust într-un stil aparte, creând un mediu relaxat si confortabil,toate au balcon privat sau terasa.
Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera  este de 2 adulti si doi copii cu sau fara pat suplimentar in functie de varsta.

Facilitati pentru copii (valabil numai pentru copii declarati in comanda):

  • reducere 100% la cazare cu mic dejun inclus  pentru maxim doi copii cu varsta intre 0 si 11.99 ani ( fara pat suplimentar ). La solicitarea unui pat suplimentar se achita 34.5  lei / noapte;
  • pentru copiii cu varsta intre 12 si 17.99 ani se achita 51.75 lei / noapte si se acorda pat suplimentar;
  • copiii cu varsta peste 18 ani se considera adulti;

Micul dejun este servit in regim bufet intre orele: 07:30 – 10:00
                     
Turistii au acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii (interioare /exterioare), acces gratuit la la piscina complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii, parcare auto in limita locurilor disponibile, transfer si acces gratuit pe plaja complexului la mare cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri pentru o camera si umbrela de plaja.

Biletele cumparate nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite.

Sejurul minim este de 1 nopti dar se pot valorifica si sejururi mai mari de 6 nopti.

Tariful este pe camera. Nu se valorifica camere in regim de single sau partaje fara acordul prestatorului.

TVA si taxa de statiune incluse in pret.

Sistemul de vanzare a programului " Oferta Sociala" este primul venit, primul servit.

Accesul in hotel cu animale de companie NU este permis.

Internet wireless gratuit in zonele publice din complex (receptie, restaurant, piscina) inclusiv pe plaja

Pe vouchere si rezervari va rugam sa mentionati titlul ofertei!

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.

PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE OFERITE DE CLUB DUNAREA PURTAREA BRATARII DE INDENTIFICARE IN INCINTA COMPLEXULUI HOTELIER CLUB DUNAREA***  ESTE OBLIGATORIE.

 

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
CAMERE DUBLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 14 Iun

15 Iun - 19 Iun

395.50  621.50 847.50
20 Iun - 24 Iun 414.00 644.00 874.00

25 Iun - 29 Iun

431.25 661.25 891.25

30 Iun - 04 Iul

- 730.25 960.25

05 Iul - 09 Iul

10 Iul - 14 Iul

- 747.50 977.50

15 Iul - 19 Iul

- - 1035.00

20 Iul - 24 Iul

25 Iul - 29 Iul

 30 Iul - 03 Aug

04 Aug - 08 Aug

09 Aug - 13 Aug

- - 1080.00
14 Aug - 18 Aug - - 1026.00
19 Aug - 23 Aug -  750.00 990.00

24 Aug - 28 Aug

- 667.00 897.00

27 Aug - 31 Aug

402.50 632.50 862.50

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
CAMERE DUBLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 7 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 16 Iun

 553.70 870.10 1186.50
17 Iun - 23 Iun 559.35 875.75 1192.15

24 Iun - 30 Iun

603.75 925.75 1247.75

01 Iul - 07 Iul

08 Iul - 14 Iul

- 1046.50 1368.50

15 Iul - 21 Iul

- - 1449.00

22 Iul - 28 Iul

 29 Iul - 04 Aug

05 Aug - 11 Aug

- - 1512.00

12 Aug - 18 Aug

- - 1458.00
19 Aug - 25 Aug - 1050.00 1386.00

25 Aug - 31 Aug

580.75 902.75 1224.75

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
CAMERE DUBLE SUPERIOR CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 14 Iun

15 Iun - 19 Iun

497.20  723.20 949.20
20 Iun - 24 Iun 519.80 749.80 979.80

25 Iun - 29 Iun

540.50 770.50 1000.50

30 Iun - 04 Iul

- - 1087.90

05 Iul - 09 Iul

10 Iul - 14 Iul

- - 1109.75

15 Iul - 19 Iul

- - 1178.75

20 Iul - 24 Iul

25 Iul - 29 Iul

 30 Iul - 03 Aug

04 Aug - 08 Aug

09 Aug - 13 Aug

- - 1230.00
14 Aug - 18 Aug - - 1161.60
19 Aug - 23 Aug - 876.00 1116.00

24 Aug - 28 Aug

- 777.40 1007.40

27 Aug - 31 Aug

506.00 736.00 966.00

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
CAMERE DUBLE SUPERIOR CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 7 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 16 Iun

696.08  1012.48 1328.88
17 Iun - 23 Iun 702.86 1019.26 1335.66

24 Iun - 30 Iun

756.70 1078.70 1400.70

01 Iul - 07 Iul

08 Iul - 14 Iul

- - 1553.65

15 Iul - 21 Iul

- - 1650.25

22 Iul - 28 Iul

 29 Iul - 04 Aug

05 Aug - 11 Aug

- - 1722.00

12 Aug - 18 Aug

- - 1653.60
19 Aug - 25 Aug - 1226.40 1562.40

25 Aug - 31 Aug

- 1051.10 1373.10

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
CAMERE TRIPLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 14 Iun

15 Iun - 19 Iun

344.65  570.65 796.65
20 Iun - 24 Iun 359.95 589.95 819.95

25 Iun - 29 Iun

373.75 603.75 833.75

30 Iun - 04 Iul

- 663.55 893.55

05 Iul - 09 Iul

10 Iul - 14 Iul

- 678.50 908.50

15 Iul - 19 Iul

- - 960.25

20 Iul - 24 Iul

25 Iul - 29 Iul

 30 Iul - 03 Aug

04 Aug - 08 Aug

09 Aug - 13 Aug

- - 1002.00
14 Aug - 18 Aug - - 955.20
19 Aug - 23 Aug - 684.00 924.00

24 Aug - 28 Aug

- 610.65 840.65

27 Aug - 31 Aug

350.75 580.75 810.75

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
CAMERE TRIPLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 7 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 16 Iun

482.51  798.91 1115.31
17 Iun - 23 Iun 487.03 803.43 1119.83

24 Iun - 30 Iun

523.25 845.25 1167.25

01 Iul - 07 Iul

08 Iul - 14 Iul

- 949.90 1271.90

15 Iul - 21 Iul

- - 1344.35

22 Iul - 28 Iul

 29 Iul - 04 Aug

05 Aug - 11 Aug

- - 1402.80

12 Aug - 18 Aug

- - 1356.00
19 Aug - 25 Aug - 957.60 1293.60

25 Aug - 31 Aug

506.00  828.00 1150.00

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
APARTAMENTE CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 14 Iun

15 Iun - 19 Iun

 - 819.25  1045.25
20 Iun - 24 Iun - 852.15 1082.15

25 Iun - 29 Iun

- 879.75 1109.75

30 Iun - 04 Iul

- - 1210.95

05 Iul - 09 Iul

10 Iul - 14 Iul

- - 1236.25

15 Iul - 19 Iul

- - 1322.50

20 Iul - 24 Iul

25 Iul - 29 Iul

 30 Iul - 03 Aug

04 Aug - 08 Aug

09 Aug - 13 Aug

- 1380.00
14 Aug - 18 Aug - - 1300.80
19 Aug - 23 Aug - - 1248.00

24 Aug - 28 Aug

- - 1116.65 

27 Aug - 31 Aug

- 833.75 1063.75

 

COMPLEX HOTELIER DUNAREA*** 
APARTAMENT CU TV, MINIBAR SI AER
CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 7 NOPTI
         PERIOADA          CAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE+
 DEMIPENSIUNE
CAZARE + 
3 MESE

10 Iun - 16 Iun

 - 1146.95  1463.35
17 Iun - 23 Iun - 1155.99 1472.39

24 Iun - 30 Iun

- 1231.65 1553.65

01 Iul - 07 Iul

08 Iul - 14 Iul

- - 1730.75

15 Iul - 21 Iul

- -  1851.50

22 Iul - 28 Iul

 29 Iul - 04 Aug

05 Aug - 11 Aug

- -  1932.00

12 Aug - 18 Aug

- -  1852.80
19 Aug - 25 Aug - - 1747.20 

25 Aug - 31 Aug

-  1193.70 1515.70

 

 

 

 

HOTEL ACAPULCO3*

Descriere

 

Hotelul este situat pe faleza. Cazare Eforie Nord

 

Adresa: Hotel Acapulco, statiunea Eforie Nord, str. Tudor Vladimirescu, nr. 44, cod 905350, jud. Constanta.

 

Odata ce ati ajuns la Hotelul ACAPULCO, veti dori mereu sa reveniti !

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -a la carte, 100 locuri , parcare proprie -(gratuita in limita locurilor disponibile), terasa, bar, incalzire centrala, linie de autoservire, fast food.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, frigider, baie cu cada -in camere, baie cu dus -in apartamente, balcon -la camere, internet -wireless gratuit, uscator de par, telefon international, mocheta, terasa la apartamente.

Număr total camere:

 13

Duble:

 11 - dintre care 8 camere cu vedere la mare si 3 camere cu vedere spre statiune.

Apartamente:

 2 - Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor si au vedere la mare.

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Nu se admit animale de companie.

Servicii si facilitati

Servicii masa:

se acorda in restaurantul si autoservirea Acapulco, categoria I si autoservirea Casa dintre Ape (aflata pe plaja Belona), in sistem bonuri valorice. 
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: 
Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana; 
Pranz = 35.00 Lei / zi / persoana; 
Cina = 35.00 Lei / zi / persoana. 

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-11 (neimpliniti) achita, optional, 50% din valoarea serviciilor de masa, de la 11 ani achita, optional, valoarea integrala a serviciilor de masa. 

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-11 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-11 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. 
- 1 copil peste 11 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat. 
Se asigura 1 singur pat suplimentar in camera dubla. 

Distractie:

discoteca.

Tarife

 

HOTEL ACAPULCO*** 
 CAMERE DUBLE  CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT 
VEDERE SPRE STATIUNE
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 6 NOPTI
PERIOADACAZARECAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE + 
PRANZ SAU CINA
CAZARE + 
MIC DEJUN + 
PRANZ SAU CINA
CAZARE + 
PRANZ + CINA
CAZARE + 
3 MESE

05 Mai - 10 Mai

11 Mai - 16 Mai

17 Mai - 22 Mai

23 Mai - 28 Mai

 339.00 474.60  576.30  711.90  813.60  949.20 
29 Mai - 03 Iun  355.95 491.55  593.25   728.85 830.55   966.15
04 Iun - 09 Iun 372.90   508.50 610.20  745.80  847.50   983.10
10 Iun - 15 Iun  384.20  519.80 621.50  757.10  858.80   994.40

16 Iun - 21 Iun

 440.70 576.30  678.00  813.60  915.30  1050.90 

22 Iun - 27 Iun

448.50 586.50 690.00 828.00 931.50 1069.50
28 Iun - 03 Iul 534.75 672.75 776.25 914.25 1017.75 1155.75
04 Iul - 09 Iul 621.00 759.00 862.50 1000.50 1104.00 1242.00
10 Iul - 15 Iul 644.00 782.00 885.50 1023.50 1127.00 1265.00

16 Iul - 21 Iul

759.00 897.00 1000.50 1138.50 1242.00 1380.00

22 Iul - 27 Iul

28 Iul - 02 Aug
03 Aug - 08 Aug
09 Aug - 14 Aug

792.00  936.00  1044.00  1188.00  1296.00  1440.00 
15 Aug - 20 Aug 732.00 876.00 984.00 1128.00 1236.00 1380.00

21 Aug - 26 Aug

 720.00  864.00  972.00 1116.00   1224.00  1368.00

27 Aug - 01 Sep

638.25  776.25   879.75  1017.75  1121.25  1259.25
02 Sep - 07 Sep
08 Sep - 13 Sep
372.90  508.50  610.20  745.80  847.50  983.10 
14 Sep - 19 Sep  327.70  463.30 565.00  700.60  802.30  937.90 
20 Sep - 25 Sep 305.10  440.70  542.40  678.00  779.70  915.30 

 

HOTEL ACAPULCO*** 
 CAMERE DUBLE  CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT 
VEDERE SPRE MARE
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 6 NOPTI
PERIOADACAZARECAZARE + 
MIC DEJUN
CAZARE + 
PRANZ SAU CINA
CAZARE + 
MIC DEJUN + 
PRANZ SAU CINA
CAZARE + 
PRANZ + CINA
CAZARE + 
3 MESE

05 Mai - 10 Mai

11 Mai - 16 Mai

17 Mai - 22 Mai

23 Mai - 28 Mai

372.90   508.50  610.20 745.80  847.50   983.10
29 Mai - 03 Iun  389.85  525.45  627.15 762.75  864.45   1000.05
04 Iun - 09 Iun  406.80 542.40   644.10  779.70  881.40 1017.00 
10 Iun - 15 Iun 418.10  553.70  655.40  791.00  892.70  1028.30 

16 Iun - 21 Iun

 474.60  610.20  711.90  847.50  949.20 1084.80 

22 Iun - 27 Iun

483.00 621.00 724.50 862.50 966.00 1104.00
28 Iun - 03 Iul  569.25  707.25  810.75 948.75   1052.25  1190.25
04 Iul - 09 Iul 655.50  793.50   897.00 1035.00  1138.50   1276.50
10 Iul - 15 Iul 678.50  816.50 920.00  1058.00  1161.50   1299.50
16 Iul - 21 Iul 793.50 931.50 1035.00 1173.00 1276.50 1414.50

22 Iul - 27 Iul

28 Iul - 02 Aug
03 Aug - 08 Aug
09 Aug - 14 Aug

828.00  972.00 1080.00  1224.00  1332.00   1476.00
15 Aug - 20 Aug  768.00  912.00  1020.00 1164.00  1272.00  1416.00 

21 Aug - 26 Aug

 756.00 900.00  1008.00  1152.00  1260.00  1404.00 

27 Aug - 01 Sep

 672.75  810.75 914.25  1052.25   1155.75 1293.75 
02 Sep - 07 Sep
08 Sep - 13 Sep
 406.80  542.40 644.10  779.70  881.40   1017.00
14 Sep - 19 Sep 361.60  497.20   598.90 734.50  836.20  971.80 
20 Sep - 25 Sep  339.00 474.60   576.30 711.90  813.60  949.20 

 

HOTEL VERA3*

Descriere

 

Hotelul este situat in centrul statiunii, la 200 m de plaja. Cazare Eforie Nord

 

 

Adresa: Hotel Vera, statiunea Eforie Nord, Bulevardul Republicii nr 42-44, cod 905350, jud. Constanta

 

Doriti o vacanta de neuitat intr-un ambient elegant si modern? Nimic mai simplu, Hotel Vera - Eforie Nord va poate oferi un concediu de vis.

PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARII PRIMITE LA RECEPTIE, LA CHECK-IN, PE TOATA PERIOADA SEJURULUI.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -(a la carte si cu autoservire), parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), internet -wireless, acces gratuit, bar, terasa- 184 locuri, centrala termica, centrala telefonica, lift, 4 nivele.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus -cabina de dus cu vibromasaj, balcon -(camerele duble economic sunt fara balcon), telefon, senzori de fum, pardoseala din gresie si granit; 3 camere si 1 apartament de la etajul I au terasa comuna cu sezlonguri si balansoare.

Număr total camere:

 36

Duble:

 32 - Camerele duble standard dispun de pat matrimonial sau twin, balcon sau terasa si sunt situate in corpurile A, B si C. Camerele duble economic dispun de pat matrimonial, fara balcon si sunt situate in corpul B- etaj 2. Camerele Superior dispun de pat matrimonial, balcon sau terasa si sunt situate in corpul C.

Apartamente:

 4 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Nu este permis accesul turistilor cu animale de companie.

Servicii si facilitati

Servicii:

incluse in tarif: pastrarea obiectelor de valoare, transportul bagajelor, servicii curierat, transmiterea mesajelor, trezirea clientilor la ora solicitata.

Servicii masa:

se acorda in restaurantul Vera, categoria 3 stele, micul dejun bufet suedez, pranzul si cina "a la carte" in sistem "card valoric" , in restaurantul din CORPUL A 
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: 
Mic dejun = 25.00 lei / zi / persoana; 
Pranz = 40.00 Lei / zi / persoana; 
Cina = 40.00 Lei / zi / persoana. 

Servicii masa copii (optionale): 
- copiii 0- 12 ani neimpliniti 100% din tariful pentru un adult; 
- copiii peste 12 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
- maxim 2 copii cu varsta intre 0-12 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar asigurat; 
- copiii intre 12- 18 ani achita pat suplimentar (include mic dejun intreg). 
Se asigura un singur pat suplimentar in camera dubla. 
Tarife standard pat suplimentar: 
27.04- 31.05.2017 & 16.09- 30.09.2017 = 54.00 Lei/ zi 
01.06- 30.06.2017 & 01.09- 15.09.2017 = 63.60 Lei/ zi 
01.07- 13.07.2017 = 75.60 Lei/ zi 
14.07- 20.08.2017 = 90.00 Lei/ zi 
21.08- 31.08.2017 = 80.40 Lei/ zi 

Tarife pat suplimentar- Inscrieri timpurii 13.12.2016: 
27.04- 31.05.2017 & 16.09- 30.09.2017 = 44.40 Lei/ zi 
01.06- 30.06.2017 & 01.09- 15.09.2017 = 51.60 Lei/ zi 
01.07- 13.07.2017 = 62.40 Lei/ zi 
14.07- 20.08.2017 = 74.40 Lei/ zi 
21.08- 31.08.2017 = 66.00 Lei/ zi 

Tarife pat suplimentar- Inscrieri timpurii 28.02.2017: 
27.04- 31.05.2017 & 16.09- 30.09.2017 = 45.60 Lei/ zi 
01.06- 30.06.2017 & 01.09- 15.09.2017 = 54.00 Lei/ zi 
01.07- 13.07.2017 = 64.80 Lei/ zi 
14.07- 20.08.2017 = 76.80 Lei/ zi 
21.08- 31.08.2017 = 68.40 Lei/ zi 

Tarife pat suplimentar- Inscrieri timpurii 31.03.2017: 
27.04- 31.05.2017 & 16.09- 30.09.2017 = 49.20 Lei/ zi 
01.06- 30.06.2017 & 01.09- 15.09.2017 = 57.60 Lei/ zi 
01.07- 13.07.2017 = 68.40 Lei/ zi 
14.07- 20.08.2017 = 81.60 Lei/ zi 
21.08- 31.08.2017 = 72.00 Lei/ zi

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -acces gratuit.

Distractie:

biliard, ping pong.

Tarife

 

HOTEL VERA*** 
CAMERE DUBLE CORP A CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETUI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 5 NOPTI
PERIOADACAZARE+ 
MIC DEJEUN
CAZARE+ 
MIC DEJUN+ 
PRANZ SAU CINA
CAZARE+ 
3 MESE

04 Iun - 08 Iun

09 Iun - 13 Iun

14 Iun - 18 Iun

19 Iun - 23 Iun

24 Iun - 28 Iun

460.00 690.00 920.00

29 Iun - 03 Iul 

529.00 759.00 989.00

04 Iul - 08 Iul

09 Iul - 13 Iul 

575.00 805.00 1035.00

14 Iul - 18 Iul

19 Iul - 23 Iul

- 1178.75

24 iul - 28 Iul

29 Iul - 02 Aug

03 Aug - 07 Aug

08 Aug - 12 Aug

13 Aug - 17 Aug 

- 1230.00 

 18 Aug - 22 Aug

 - 1194.00
23 Aug - 27 Aug  - 1140.00

 HOTEL TRAIAN

Descriere

 

Hotel Traian *** este situat in partea de sud a statiunii (in apropiere de gara) la cca.400 m de plaja.
Cazare Eforie Nord

 

Adresa: Hotel Traian, statiunea Eforie Nord, str. Traian nr 1, cod 905350, jud. Constanta. 


 

Hotelul Traian este situat in Eforie Nord, cu deschidere panoramica spre statiune si Lacul Techirghiol.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare publica, internet -wi-fi in tot hotelul, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, sala de receptii, parter si 9 etaje.

Sali de conferinta:

 1 - dotata cu flipchart, ecran proiector, videoproiector, etc.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus -modernizata, balcon, tamplarie PVC cu geam termopan.

Număr total camere:

 237

Duble:

 220

Apartamente:

 10

Garsoniere:

 7

Servicii si facilitati

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant Traian categoria 2 stele, micul dejun in sistem meniu fix, pranz si cina in sistem a la carte (fisa cont). Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: 
Mic dejun = 15.00 Lei/zi/persoana; 
Pranz = 35.00 Lei /zi/persoana; 
Cina = 35.00 Lei /zi/persoana. 


Pentru mesele de pranz si cina, copiii achita, optional, astfel: 
-intre 0-10 ani neimpliniti - 50% din valoarea mesei /adult. 
-peste 10 ani achita 100% din valoarea mesei de adult. 

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar); 
- gratuitate la cazare pentru maxim 2 copii cu varsta intre 2-10 ani neimpliniti (fara pat suplimentar) si achita 12.00 Lei/ zi/ copil pentru micul dejun; la solicitarea unui pat suplimentar se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare plus micul dejun de 12.00 Lei/ zi/ copil. 
- pentru copiii cu varsta intre 10-16 ani neimpliniti se achita 65% din contravaloarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar si micul dejun integral. 
- pentru persoane cu varsta peste 16 ani se achita 85% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat si micul dejun integral.

Fitness/Wellness/Sport:

bazin acoperit - cu apa sarata, incalzita. Acces numai in baza recomandarii medicului si numai pentru tratament.

Tratament:

Baza de tratament dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente si proceduri: 
-bai cu apa sarata din Lacul Techirghiol. 
-bai cu namol din Lacul Techirghiol. 
-hidrokinetoterapie in bazin cu apa sarata din Lacul Techirghiol. 
-kinetoterapie. 
-aerosoli cu apa de mare. 
-masaj. 
-aplicatii cu parafina. 
-hidroterapie. 
-electroterapie. 
-terapie cu laser. 
-drenaj limfatic. 

Baza de tratament este compartimentata in urmatoarele spatii: 
-fizioterapie. 
-electroterapie. 
-hidroterapie. 
-impachetari cu parafina. 
-bazin apa sarata din Lacul Techirghiol. 
-camera de urgenta. 
-sala de gimnastica medicala. 
-sector de bai de sare si namol. 
Tratamentele se efectueaza sub supravegherea personalului medical calificat in acest sens. 

In baza de tratament se efectueaza proceduri specifice care urmaresc cele trei scopuri principale ale tratamentului: recuperator, curativ si profilactic si se adreseaza urmatoarelor afectiuni: 

1. Afectiunile reumatismale degenerative 
-Starile preartrozice: la adolescenti sau adultul tanar cu tulburari statico-posturale ale aparatului locomotor, insuficienta musculo-ligamentara, sindrom de hiperlaxitate, tendinta la sedentarism si obezitate, conditii de munca cu suprasolicitare musculara predominant statica, sechele de rahitism. 
-Spondiloza cu localizare cervico-dorso-lombara cu sau fara manifestari de blocare functionala. 
-Lombalgia sau lombosciatica - forma subacuta sau cronica, de cauza vertebrogena sau discala. 
-Sechele algice sau functionale dupa laminectomie pentru hernie de disc. 
-Coxartroza primitiva sau secundara. 
-Gonartroza primitiva sau secundara decompensata partial sau global. 
-Artroze ale mainilor si picioarelor. 

2. Afectiuni reumatismale de tip inflamator 
-Sechele dureroase articulare si abarticulare post reumatism acut 
-Poliartrita reumatoida stadiul I, II sau III in afara puseelor acute 
-Spondilita anchilozanta forma centrala sau periferica 
-Artropatie psoriazica 
-Artropatiile reactive (secundare unor infectii genitourinare sau intestinale) 

3. Sechele posttraumatice 
-Atrofii, hipotrofii, contracturi musculare, redori articulare, anchiloze, pseudoartroze 
-Starile postortopedico-chirurgicale (artroplastii, osteotomii, tenotomii, etc.) 
-Status post traumatism vertebro-medular 

4. Afectiuni ale sistemului nervos central si periferic 
-Nevralgii de orice cauza si cu orice localizare 
-Radiculopatii de cauza vertebrala, discala 
-Leziuni ale plexurilor nervoase (plex brahial, plex lombosacrat) 
-Mononevrite prin compresiune, de incarcerare, profesionale si prin pozitii prelungite (nerv radial, median, cubital, obturator, femuro-cutanat, crural, sciatic, facial) 
-Polineuropatii 
-Poliradiculonevrite 
-Sechele dupa poliomelita acuta epidemica 
-Hemiplegii, hemipareze sechelare de etiologie vasculara, traumatica, tumorale benigne, postinterventie neurochirurgicala 
-Parapareze, tetrapareze 
-Scleroza multipla 
-Boala Parkinson 

5. Afectiuni ginecologice 
-Cervicite, anexite, metrite, parametrite, douglasite cronice sau subacute, stabilizate dupa trei luni de la puseu 
-Sterilitate secundara cu indicatie medicala 
-Tulburari de climax, tulburari neurovegetative 
-Sindrom aderential postoperator in sfera genitala 
-Sechele TBC genital dupa 2-3 ani de la stabilizare 
-Insuficienta ovariana cu sau fara tulburari endocrine 
-Procese metroanexiale vindecate anatomic 
-Tulburari locale de receptie hormonala 
-Sindrom nevrotic cu tulburari minore ale simțului genital (vaginism, dispareunie, prurit) 
-Dureri in sfera genitala (dismenoree) 

6. Afectiuni dermatologice 
-Dermatoze scuamoase (psoriazis, parapsoriazis, ichitioze incipiente, keratodermii). 
-Sindromul seboreic (dermatita seboreica, acneea polimorfa si rozacee) 
-Alergodermii (eczeme, urticarie cronica) 
-Neurodermite limitate sau difuze 
-Prurit, prurigouri, eczeme profesionale sau constituționale 

7. Afectiunile vasculare periferice 
-Sindromul de ischemie periferica de stadiul I sau II 
-Sindromul Raynauld, livedo reticularis, acrocianoza 
-Insuficienta circulatorie venoasa periferica de stadiul I sau II 
-Sechele postflebitice superficiale la 3-4 saptamani dupa puseu, sau in cazul celor profunde, la 6 luni dupa puseu 

8. Boli asociate 
-Boli respiratorii: cu scop profilactic pentru cei care lucreaza in mediu cu noxe respiratorii, persoanele cu pneumopatii nespecifice frecvente in antecedente; cu scop terapeutic: astm alergic pur, traheobronsite trenante, bronsita cronica necomplicata, bronsiectazia 
-Boli profesionale: pneumoconioze-silicoza, azbestoza, antracoza; polinevrite prin intoxicatie cu sulfura de carbon, afectiuni dermatologice profesionale 
-Boli endocrine: cu scop profilactic in cazul persoanelor care provin din zone cu carente de iod; cu scop terapeutic in hipotiroidia benigna si mixedem, hipoparatiroidie primara sau secundara, nanism hipofizar, sindrom hipoorhitic, criptorhidism operat 
-Boli de nutritie si metabolism: diabetul zaharat de tip II compensat, artropatia gutoasa Procedurile de tratament se efectueaza dupa consultatia medicala de specialitate de catre medicul BFT, cu ajutorul aparaturii medicale din dotare si cu participarea personalului medical de specialitate. 

Program proceduri in baza de tratament- de Luni pana Vineri: 08.00- 16.00. 

Tratament 2 proceduri/ zi = 36.00 Lei/ persoana 
Tratament 3 proceduri/ zi = 48.00 Lei/ persoana 

In 2017 pentru procedurile oferite de C.A.S. - documentele soilicitate sunt: 
Procedurile decontate prin C.A.S. - sunt valabile numai daca turistii vor prezenta la sosire : 
1. trimitere de la medic, 
2. adeverinta de salariat sau cupon de pensie, 
3. card de sanatate activat de medicul de familie - si clientii sa stie cod-ul PIN . 
Procedurile cu namol si masajul nu sunt cuprinse in biletul de trimitere, se platestc separat la recomandarea medicului terapeut al hotelului. 

Fara aceste documente turistii nu vor beneficia de proceduri. 

Distractie:

sala de jocuri -jocuri de societate: remmy, table, sah, carti.

Tarife

 

HOTEL TRAIAN***

CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 6 NOPTI
PerioadaCAZARE + MIC DEJUNCAZARE + MIC DEJUN +
 PRANZ SAU CINA
CAZARE + PENSIUNE COMPLETA

05 Mai - 10 Mai

11 Mai - 16 Mai

17 Mai - 22 Mai

23 Mai - 28 Mai

372.90 610.20 847.50
29 Mai - 03 Iun 389.85 627.15 864.45

04 Iun - 09 Iun

10 Iun - 15 Iun

16 Iun - 21 Iun

406.80 644.10 881.40

22 Iun - 27 Iun

414.00 655.50 897.00

28 Iun - 03 Iul

465.75 707.25
948.75
 

04 Iul - 09 Iul

10 Iul -15 Iul

517.50 759.00 1000.50

16 Iul - 21 Iul

586.50 828.00 1069.50

22 Iul - 27 Iul

28 Iul - 02 Aug

03 Aug - 08 Aug

09 Aug - 14 Aug

 612.00  864.00 1116.00
 
15 Aug - 20 Aug 552.00 804.00 1056.00
21 Aug - 26 Aug 540.00 792.00 1044.00
27 Aug - 01 Sep 500.25 741.75 983.25

02 Sep - 07 Sep

08 Sep - 13 Sep

14 Sep - 19 Sep

20 Sep -25 Sep

406.80 644.10 881.40

   

 

HOTEL TRAIAN***
Decada Balneara
CAMERE DUBLE STANDARD CU TV SI MINIBAR
PRETURI IN LEI / PERSOANA - PACHET DE 9 NOPTI

Tip camera
05 Mai - 30 Iun
01 Sep - 30 Sep
Dubla 1100.07
Single 1496.07

Servicii incluse: cazare, Masa in cont 350.00 Lei/ persoana/ sejur, consultatie medicala initiala si 2 proceduri de tratament/ zi (Luni - Vineri intre orele 08.00- 15.30).
Beneficiarii acestui program vor prezenta la receptia hotelului, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si dovada de asigurat (adeverinta sau cupon de pensie) la Bugetul Asigurarilor de Sanatate.

 

HOTEL TRAIAN***
Doua Saptamani de Super Oferta
CAMERE DUBLE STANDARD CU TV SI MINIBAR
PRETURI IN LEI / PERSOANA - PACHET DE 12 NOPTI

Tip camera
05 Mai - 30 Iun
01 Sep - 30 Sep
 
Dubla 1463.04
Single 1991.04

Servicii incluse: cazare, Masa in Cont (40.00 Lei/ zi/ persoana), consultatie medicala initiala si 2 proceduri de tratament/ zi (Luni - Vineri intre orele 08.00- 15.30).
Beneficiarii acestui program vor prezenta la receptia hotelului, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si dovada de asigurat (adeverinta sau cupon de pensie) la Bugetul Asigurarilor de Sanatate.

 

HOTEL TRAIAN***
Balneo-terapie in Eforie
CAMERE DUBLE STANDARD CU TV SI MINIBAR
PRETURI IN LEI / PERSOANA - PACHET DE 12 NOPTI

Tip camera

 01 Iul - 25 Iul

16 Aug - 01 Sep

Dubla 1727.04

Servicii incluse: cazare si mic dejun, Masa in Cont (40.00 Lei/ zi/ persoana), consultatie medicala initiala si 2 proceduri de tratament/ zi (Luni - Vineri intre orele 08.00- 15.30).
Beneficiarii acestui program vor prezenta la receptia hotelului, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si dovada de asigurat (adeverinta sau cupon de pensie) la Bugetul Asigurarilor de Sanatate.

 

HOTEL TRAIAN***
Cura Balneara
CAMERE DUBLE STANDARD CU TV SI MINIBAR
PRETURI IN LEI / PERSOANA - PACHET DE 9 NOPTI

Tip camera

 01 Iul - 25 Iul

16 Aug - 01 Sep

Dubla 1309.05

Servicii incluse: cazare si mic dejun, Masa in Cont (40.00 Lei/ zi/ persoana), consultatie medicala initiala si 2 proceduri de tratament/ zi (Luni - Vineri intre orele 08.00- 15.30).
Beneficiarii acestui program vor prezenta la receptia hotelului, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si dovada de asigurat (adeverinta sau cupon de pensie) la Bugetul Asigurarilor de Sanatate.

 

HOTEL TRAIAN***
O saptamana de refacere
CAMERE DUBLE STANDARD CU TV SI MINIBAR
PRETURI IN LEI / PERSOANA - PACHET DE 7 NOPTI

Tip camera

 01 Iul - 25 Iul

16 Aug - 01 Sep

Dubla 1012.00

Servicii incluse: cazare si mic dejun, Masa in Cont (40.00 Lei/ zi/ persoana), consultatie medicala initiala si 2 proceduri de tratament/ zi (Luni - Vineri intre orele 08.00- 15.30).
Beneficiarii acestui program vor prezenta la receptia hotelului, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si dovada de asigurat (adeverinta sau cupon de pensie) la Bugetul Asigurarilor de Sanatate.

 

HOTEL TRAIAN ***
Litoralul pentru voi CAMERE DUBLE STANDARD CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII DE 6 NOPTI
Tip camera

05 Mai - 10 Iun

10 Sep - 20 Sep

Dubla 372.90

Servicii incluse: cazare si mic dejun.

 

HOTEL FORTUNA

Descriere

 

Hotelul Fortuna este situat la 10 minute de plaja.

 

Adresa: Hotel Fortuna, statiunea Eforie Nord, Aleea Perla Marii nr. 9, cod 905350, judetul Constanta.

 

Amplasat privilegiat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja, Hotel Fortuna ofera tuturor oaspetilor posibilitatea de a petrece o vacanta relaxanta si odihnitoare la malul marii.

 Serviciile de calitate, experienta indelungata si atentia personalului va vor reda o atmosfera  asemanatoare caminului dumneavoastra, simtindu-va cu adevarat oaspeti si nu clienti. Aici va puteti bucura de toate binefacerile marine: plaja, soare, briza, nisip fin, apa marii, toate sunt din belsug contribuind la refacerea fizica si psihica redandu-va din plin clipa reveriei, tonusul si momentul nostalgiei.

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, FortyLand (loc de joaca interior pentru copii), Club Biliard, divertisment pentru copii, divertisment pentru adulti, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-3ani, mini centru SPA (masaj,sauna) ,piscina pentru adulti cu apa sarata, piscina cu apa incalzita pentru copii, sala de fitness, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless in tot hotelul.

BONUS  TURIST FIDEL -  POSESOR DE CARD DE FIDELITATE

Turistii cazati la Hotel Fortuna*** in sezoanele anterioare au primit Carduri de fidelitate, beneficiind de mai multe bonusuri oferite de noi, Colectivul Hotelului Fortuna, pentru a le rasplati loialitatea. Prin simpla prezentare a cardului la receptie odata cu check-in-ul, turistii pot  alege unul din multitudinea de surprize oferite de noi. Aceste bonusuri vor consta in:

- minibar alcoolic;

- minibar nonalcoolic;

- cos de fructe;

- o sedinta de masaj gratuita/2persoane (sedinta de masaj este de jumatate de ora);

- pat suplimentar gratuit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-13.99 ani;

 Bonusurile se acorda in urmatoarea zi de la exprimarea optiunii alese de catre turist.

Cardurile de fidelitate se acorda doar  in perioadele de promotie, ele fiind inmanate posesorilor la receptia hotelului, in ziua check-in-ului.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

loc de joaca pentru copii -loc de joaca exterior pentru copii intre 1-15 ani, sub supravegherea parintilor, divertisment pentru copii, gradinita celor mici, in interiorul hotelului, pentru copii intre 2-6 ani, sub supravegherea parintilor, internet -wireless (in tot hotelul), pastrare obiecte de valoare, bar cu terasa, magazin la receptie, lift.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -cu mobilier de balcon (masuta si scaune), suport rufe, internet -wireless, uscator de par, plasa de insecte, telefon, pardoseala din gresie. 
Accesul in camere se face pe baza de cartele electromagnetice, ceea ce ofera turistilor o deplina siguranta.

Număr total camere:

 158

Duble:

 146 - dintre care 49 camere cu doua paturi si 98 camere cu pat matrimonial.

Apartamente:

 12 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.

Observaţii

OFERTE SPECIALE:

 Oferta FortyGames:

Hotelul pune la dispozititia oaspetilor GRATUIT servicii de billiard, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului.

   Oferta Mini Spa:

La 4 sedinte de masaj oferim bonus o sedinta gratuita (tipul masajului este la alegere)!

   Oferta Baby Steps:

Pentru un plus de confort, oferim pentru carucioare si patuturi gratuite pentru cei mai mici turisti. Carucioarele se inchiriaza pe baza certificatului de nastere, iar patuturile se solicita la cazare de la receptia hotelului .Oferta este valabila pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-3 ani, in limita disponibilului.

   Oferta JUST MARRIED:

Casatoria este un eveniment ce trebuie sarbatorit! Pentru tinerii casatoriti care implinesc maxim un an pana la data achizitionarii biletului oferim o noapte de neuitat! Oferta este valabila pentru sejururi de minim 6 nopti. Amenajarea camerei pentru o noapte romantica se face la solicitarea turistilor, precizandu-se noaptea in care se doreste a fi amenajata camera. In momentul cazarii, turistii sunt rugati sa prezinte certificatul de casatorie la receptie. Amenajrea camerei pentru o seara romantica poate fi solicitata si contra cost, la pretul de 100RON.

Accesul in incinta hotelului se face pe baza de bratara. Turistii vor primi de la receptia hotelului bratarile in ziua cazarii fiind obligatoriu a fi purtate pe toata durata sejurului lor in cadrul hotelului. Acestea se vor preda la receptie in ziua decazarii, in caz contrar, se va plati contravaloarea bratarii.

Nu se accepta animale de companie!

Servicii si facilitati

Servicii:

Receptia hotelului, modern amenajata si foarte primitoare ofera urmatoarele servicii oaspetilor hotelului: 
- servicii de curierat; 
- pastrarea bagajelor; 
- pastrarea si restituirea obiectelor; 
- servicii de comunicatii (telefon, fax, scanner); 
- convorbiri telefonice interurbane, nationale si internationale; 
- primirea si transmiterea mesajelor; 
- informatii; 
- servicii de trezire a turistilor; 
- servicii de inchiriere jocuri (table, remy, sah, carti); 
- servicii de inchiriere pat suplimentar, patut copil si carucioare; 
- servicii de spalatorie si calcatorie; 
- servicii de schimbare suplimentara a lenjeriei; 
- rezervari de mese la restaurante; 
- comenzi de taxi. 

BUSINESS CORNER – serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limita disponibilitatii). Este strict interzis accesul copiilor pana la 16 ani in zona de Business Corner.

Servicii masa:

masa este optionala, in sistem bonuri valorice si se acorda in restaurantele Donelli, Grand, Panoramic, Terasa Dana, Terasa Lebada, Restaurant-autoservire Coralis, Terasa Litoral. 
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: 
Mic dejun = 14.00 Lei / zi / persoana; 
Pranz = 28.00 Lei / zi / persoana; 
Cina = 28.00 Lei / zi / persoana. 

Servicii masa copii (optionale): 
- copiii 0- 14 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; 
- copiii peste 14 ani 100% tarif adult. 

Bonurile de masa se elibereaza la receptia hotelului in ziua cazarii si pot fi folosite la oricare din restaurantele enumerate mai sus, indiferent de valoare. 
Bonurile de masa neconsumate pot fi folosite pentru serviciile oferite de hotel Fortuna (servicii de spalatorie/calcatorie, masaj, sauna si alte servicii )

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
Facilitati pentru copii in camera dubla: In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii; 
- Pentru copiii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil; 
- Reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu varstele cuprinse intre 0-14 ani neimpliniti (fara pat suplimentar asigurat). La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 35% din contravaloarea unui loc de cazare; 
- Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14-16 ani neimpliniti, se achita 65% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar; 
- Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti si se achita 100% din contravaloarea unui loc intreg (cu pat suplimentar asigurat); 
In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil. 

(in apartament cu 2 adulti): 
Facilitati pentru copii in apartament: In apartament se pot caza maxim 4 adulti si 2 copii cu varstele intre 0-14 ani neimpliniti; 
- Reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu varstele cuprinse intre 0-14 ani neimpliniti (fara pat suplimentar asigurat); 
- Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14-16 ani neimpliniti, se achita 65% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar; 
- Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti si se achita 100% din contravaloarea unui loc intreg (cu pat suplimentar asigurat); 
- Reducere 100% la cazare pentru al treilea adult; 
- Al patrulea adult achita 100% din valoarea unui loc de cazare. 
In apartament se accepta maxim doua paturi suplimentare. 
Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a copiei certificatului de nastere pentru copii, in momentul cazarii. In cazul neprezentarii copiei certificatului de nastere pentru copii, se va achita 100% contravaloarea unui loc de cazare.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber, SPA, sala fitnessPISCINA PENTRU ADULTI SI COPII 
Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii. Accesul la piscina se face pe baza de card. Turistii vor primi de la receptia hotelului cardul in ziua cazarii. Acesta se va preda la receptie in ziua decazarii, in caz contrar, se va plati contravaloarea cardului. 
Instrainarea cardului de acces la piscina va duce la restrictionarea accesului la piscina. Piscina pentru adulti este cu apa sarata si piscina incalzita pentru copii. 

SALA DE FITNESS 
Pentru doritorii de putina miscare punem la dispozitie o sala de fitness dotata cu echipamente profesionale: Banda de alergare; 
Bicicleta eliptica; 
Bicicleta medicinala electrica; Aparat multifunctional; Aparat abdominal; 
Accesul in sala de fitness se face intre orele 08.30-20.00 si este gratuit pentru clientii hotelului. Este permis accesul copiilor cu varsta minima de 16 ani, sub supravegherea parintilor. 
Pentru utilizarea bandei de alergare si a bicicletei electrice se solicita de la receptia hotelului pe baza buletinului dispozitivul de pornire a acestora. 

MASAJ 
Hotel Fortuna va invita sa va rasfatati cu serviciile noastre de wellness: 
Masaj de relaxare – 45 Lei/ 60minute 
Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres. Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si sex: adulti, copii, sugari, adolescenti sau nou nascuti. 
Masaj anticelulitic – 30 Lei/ 30minute 
Masajul anticelulitic (anti-celulita) este un tip de masaj care se efectueaza cu ajutorul unor manevre si prize specifice care actioneaza impotriva acumularii de toxine, grasime si apa la nivelul tesutului adipos (celulita). Acest tip de masaj reprezinta solutia ideala pentru a scapa de asa-numita "coaja de portocala", foarte deranjanta pentru persoanele de sex feminin. Prin 
aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se actioneaza in mod direct asupra straturilor superficiale, stimulandu-se elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si contribuind la imbunatatirea circulatiei sanguine. In esenta, masajul 
anticelulitic trebuie sa creeze o senzatie de multumire si confort. 
Masaj facial si capilar – 30 Lei/ 30minute 
Masajul facial relaxeaza si creste tonifierea pielii. Stimuleaza functiile glandelor sebacee, tonifica muschii fetei si indeparteaza stratul de celule moarte de pe suprafata pielii. 
Masajul capilar reduce durerile de cap si cefaleea, realizandu-se totodata o decontracturare musculara. Cea mai importanta influenta a masajului asupra organismului este deschiderea canalelor glandelor sudoripare, favorizarea pierderii de caldura 
prin transpiratie ducand la detoxifierea organismului deoarece prin sudoare se elimina produsii toxici de metabolism. Are un efect intens antistres si relaxant, reduce intensitatea migrenelor, stimuleaza si echilibra circulatia sanguina la nivelul capului 
– creierului. 
Aceste servicii sunt valabile doar pentru clientii hotelului, iar accesul se face pe baza programarii si platii contravalorii acestora la receptia hotelului. Masajele pot fi achitate si cu bonuri valorice. 
Programarile pentru sedintele de masaj se fac la receptia hotelului pentru intervalul orar 16.00-20.00. 

SAUNA 
Sauna este recomandata pentru eliminarea toxinelor retinute in organism, pentru relaxarea fizica si mentala, eliminarea excesului de apa din tesuturi si dilatarea porilor ce are ca efect curatarea lor in profunzime. Este contraindicata persoanelor care au probleme cu inima, sufera de boli transmisibile sau de piele, sunt insarcinate. 
Accesul se face pe baza programarilor la receptia hotelului.

Distractie:

FORTY LAND 
Vara aceasta va invitam sa descoperiti magia tinutului FORTYLAND unde papusile prind viata in spectacolele de teatru, unde micile domnisoare pot defila pe podiumul prezentarilor de moda si unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante. Nu este permisa luarea de obiecte din Forty Land sau deteriorarea lor. Accesul la Fortyland se face numai sub supravegherea parintilor. 

LOC DE JOACA EXTERIOR - NOU! Jucarii si activitati noi intr-o lume de basm: air hockey, billiard pentru copii, fotbal de masa! 
Iubim sa ne jucam in aer liber! Hotel Fortuna pune la dispozitia celor mici un loc de joaca amenajat in spatele hotelului. Pentru a diversifica si a imbunatati calitatea activitatilor de distractie ale celor mici spatiul este amenajat intr-un mod atent si bine pus la dispozitia oaspetilor nostri cu masa de tenis, trambulina, ansamblu de tobogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize. Va invitam sa le descoperiti!Accesul este permis copiilor cu varstele intre 1 si 15 ani, numai sub supravegherea parintilor, programul fiind intre orele 09.00 - 14.00 si 16.00 –21.00. 

DIVERTISMENT PENTRU COPII 
Echipa de animatie va organiza jocuri, concursuri, teatru interactiv si multe alte suprize atractive pentru oaspetii cei mici! Programul de divertisment se desfasoara zilnic, accesul fiind gratuit pentru oaspetii hotelului. 

Tarife

 

HOTEL FORTUNA ***
Litoralul pentru voiCAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA / SERII 4 NOPTI
Tip camera
 

01 Iun - 20 Iun

Dubla 172.04

Servicii incluse: cazare.

- Copiii cu varsta intre 3-18 ani neimpliniti beneficiaza de pat suplimentar gratuit, in limita disponibilitatii !
In camera dubla se pot caza gratuit maxim 2 copii; se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.

 

 

HOTEL FORTUNA *** - Oferta Weekend Special
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA / PACHET
Tip camera
 

09 Iun - 10 Iun

16 Iun - 17 Iun

PACHET 2 NOPTI

Dubla 89.10

 

Servicii incluse: cazare, late check out, early check in, spectacol magie

- Copiii cu varsta intre 3-18 ani neimpliniti beneficiaza de pat suplimentar gratuit!
In camera dubla se pot caza gratuit maxim 2 copii; se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.

 

HOTEL FORTUNA ***CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI/ PERSOANA- SERII 5 NOPTI
PERIOADACAZARE CAZARE+
MIC DEJUN 
 CAZARE+ 
PRANZ SAU CINA
CAZARE+ 
MIC DEJUN+
PRANZ SAU CINA
CAZARE+ 
PRANZ+ CINA
CAZARE+ 
3 MESE
01 Iun - 05 Iun
06 Iun - 10 Iun
11 Iun - 15 Iun
 237.30  316.40  395.50  474.60  553.70  632.80
16 Iun - 20 Iun  276.85  355.95  435.05  514.15  593.25  672.35
21 Iun - 25 Iun  318.55  399.05  479.55  560.05  640.55  721.05
26 Iun - 30 Iun  373.75  454.25  534.75  615.25  695.75  776.25
01 Iul - 05 Iul  402.50  483.00  563.50  644.00  724.50  805.00
06 Iul - 10 Iul  420.90  501.40  581.90  662.40  742.90  823.40
11 Iul - 15 Iul  480.70  561.20  641.70  722.20  802.70  883.20
16 Iul - 20 Iul  517.50  598.00  678.50  759.00  839.50  920.00
21 Iul - 25 Iul
26 Iul - 30 Iul
31 Iul - 04 Aug
05 Aug - 09 Aug
10 Aug - 14 Aug
15 Aug - 19 Aug
540.00 624.00 708.00 792.00 876.00 960.00
20 Aug - 24 Aug  523.20  607.20  691.20  775.20  859.20  943.20
25 Aug - 29 Aug  420.90  501.40  581.90  662.40  742.90  823.40
30 Aug - 03 Sep  298.32  377.42  456.52  535.62  614.72  693.82
04 Sep - 08 Sep
09 Sep - 13 Sep
 237.30  316.40  395.50  474.60  553.70  632.80

 

HOTEL FORTUNA ***CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI/ PERSOANA- SERII 7 NOPTI
PERIOADACAZARE CAZARE+
MIC DEJUN 
 CAZARE+ 
PRANZ SAU CINA
CAZARE+ 
MIC DEJUN+
PRANZ SAU CINA
CAZARE+ 
PRANZ+ CINA
CAZARE+ 
3 MESE
05 Iun - 11 Iun  332.22 442.96   553.70  664.44  775.18  885.92
12 Iun - 18 Iun  355.95  466.69  577.43  688.17  798.91  909.65
19 Iun - 25 Iun  423.75  534.49  645.23  755.97  866.71  977.45
26 Iun - 02 Iul  534.75  647.45  760.15  872.85  985.55  1098.25
03 Iul - 09 Iul  577.30  690.00  802.70  915.40  1028.10 1140.80 
10 Iul - 16 Iul 669.30 782.00 894.70 1007.40 1120.10 1232.80
17 Iul - 23 Iul 724.50 837.20 949.90 1062.60 1175.30 1288.00

24 Iul - 30 Iul

31 Iul - 06 Aug

07 Aug - 13 Aug

14 Aug - 20 Aug

 756.00  873.60  991.20  1108.80  1226.40  1344.00
21 Aug - 27 Aug  688.80  806.40  924.00  1041.60  1159.20  1276.80
28 Aug - 03 Sep  462.30  575.00  687.70  800.40  913.10  1025.80
04 Sep - 10 Sep  332.22  442.96  553.70  664.44  775.18  885.92


HOTEL FORTUNA ***APARTAMENTE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI/ PERSOANA- SERII 7 NOPTI
PERIOADACAZARE CAZARE+
MIC DEJUN 
 CAZARE+ 
PRANZ SAU CINA
CAZARE+ 
MIC DEJUN+
PRANZ SAU CINA
CAZARE+ 
PRANZ+ CINA
CAZARE+ 
3 MESE
05 Iun - 11 Iun  514.15  624.89  735.63  846.37  957.11  1067.85
12 Iun - 18 Iun  565.00  675.74  786.48  897.22  1007.96  1118.70
19 Iun - 25 Iun  707.38  818.12  928.86  1039.60  1150.34  1261.08
26 Iun - 02 Iul  932.65  1045.35  1158.05  1270.75  1383.45  1496.15
03 Iul - 09 Iul  1010.85  1123.55  1236.25  1348.95  1461.65  1574.35
10 Iul - 16 Iul  1181.05  1293.75  1406.45  1519.15  1631.85 1744.55 
17 Iul - 23 Iul 1288.00 1400.70 1513.40 1626.10 1738.80 1851.50

24 Iul - 30 Iul

31 Iul - 06 Aug
07 Aug - 13 Aug

14 Aug - 20 Aug

 1344.00  1461.60  1579.20  1696.80  1814.40  1932.00
21 Aug - 27 Aug  1214.40  1332.00  1449.60  1567.20 1684.80  1802.40 
28 Aug - 03 Sep  822.25  934.95  1047.65  1160.35  1273.05  1385.75
04 Sep - 10 Sep  590.99  701.73  812.47  923.21  1033.95  1144.69

 

VILA ROXANA

Descriere

 

Vila este situata langa hotel Belvedere, la 150 m de plaja. Cazare Eforie Nord

 

 

 

Adresa: Vila Roxana, statiunea Eforie Nord, str. Vasile Alecsandri, cod 905530, jud. Constanta.

 

Vila ROXANA aduce un nou suflu arhitectural - mediteranean in statiunea Eforie Nord. Gazonul si terasa din fata pensiunii ofera un spatiu de relaxare propice dupa o zi de plaja.

Sezlonguri gratuite pentru adulti la plaja privata.

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -(60 locuri) cu terasa, loc de joaca pentru copii, bar, parter si 2 etaje.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -la 1 apartament si o parte din camerele duble, uscator de par, mobilier din lemn masiv, acces pe baza de card magnetic, telefon, pardoseala din gresie.

Număr total camere:

 29

Duble:

 26

Apartamente:

 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Nu se accepta animale de companie.

Servicii si facilitati

Servicii:

Adultii beneficiaza de sezlong gratuit pe plaja privata la mare.

Servicii masa:

se acorda in restaurantul Roxana, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez. 

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti): 
- in camera dubla se accepta maxim un copil sub 6 ani, care beneficiaza de gratuitate la cazare/cazare si mic dejun, fara pat pliant inclus. 
(in camera tripla): 
- in camera tripla a patra persoana poate fi un copil sub 6 ani, care beneficiaza de gratuitate la cazare/cazare si mic dejun, fara pat pliant inclus. 
(in apartament cu 2 adulti) 
- in apartament al treilea adult beneficiaza de gratuitate la cazare/cazare si mic dejun; maxim 3 copii sub 6 ani sau maxim 2 copii peste 6 ani in apartament cu 2 adulti, beneficiaza de gratuitate la cazare/cazare si mic dejun. 

Tarife

PENSIUNEA ROXANA ***
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA -SERII DE 6 NOPTI
      PERIOADA       CAZARECAZARE + 
MIC DEJUN

01 Iun - 06 Iun

07 Iun - 12 Iun

13 Iun - 18 Iun

19 Iun - 24 Iun

25 Iun - 30 Iun

234.60 -

01 Iul - 06 Iul

07 Iul - 12 Iul

- 439.88

13 Iul - 18 Iul

- 537.63

19 Iul - 24 Iul

25 Iul - 30 Iul

31 Iul - 05 Aug

06 Aug - 11 Aug

- 586.50

12 Aug - 17 Aug

- 547.40

18 Aug - 23 Aug

24 Aug - 29 Aug

- 469.20

01 Sep - 06 Sep

07 Sep - 12 Sep

234.60 -

 

 

PENSIUNEA ROXANA ***
CAMERE TRIPLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA -SERII DE 6 NOPTI
      PERIOADA       CAZARECAZARE+ 
MIC DEJUN

01 Iun - 06 Iun

07 Iun - 12 Iun

13 Iun - 18 Iun

19 Iun - 24 Iun

25 Iun - 30 Iun

195.55  -

01 Iul - 06 Iul

07 Iul - 12 Iul

- 332.37

13 Iul - 18 Iul

- 436.66

19 Iul - 24 Iul

25 Iul - 30 Iul

31 Iul - 05 Aug

06 Aug - 11 Aug

- 488.80

12 Aug - 17 Aug

- 456.23 

18 Aug - 23 Aug

24 Aug - 29 Aug

 -  391.09

01 Sep - 06 Sep

07 Sep - 12 Sep

195.55 -

 

 

PENSIUNEA ROXANA ***

APARTAMENTE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT
PRETURI IN LEI / PERSOANA -SERII DE 6 NOPTI
      PERIOADA       CAZARECAZARE+ 
MIC DEJUN

01 Iun - 06 Iun

07 Iun - 12 Iun

13 Iun - 18 Iun

19 Iun - 24 Iun

25 Iun - 30 Iun

351.90  -

01 Iul - 06 Iul

07 Iul - 12 Iul

- 571.87

13 Iul - 18 Iul

- 777.12

19 Iul - 24 Iul

25 Iul - 30 Iul

31 Iul - 05 Aug

06 Aug - 11 Aug

-  879.75

12 Aug - 17 Aug

- 830.88

18 Aug - 23 Aug

24 Aug - 29 Aug

- 733.13

01 Sep - 06 Sep

07 Sep - 12 Sep

351.90 -

 

 

 

 

 
Hotel ***